Sherlock H. Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 4qejsizd-spameri Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 Ti si spamer, spamerčino jedna! Ti mali Petre! 4lg1k751spamte-bilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 Ti si spamer, spamerčino jedna! Ti mali Petre! 4lg1k751spamte-biloMali pazi kako se izražavaš. 0110_hahaha smej.gif Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 Ti mala spamerčino! Ti mali Petre! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 Ti mala spamerčino! Ti mali Petre! Dobijaš prvu opomenu.Sledeći put ćeš biti banovan. moderator Petar smej.gif greengrin greengrin Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 Ti mala spamerčino! Ti mali Petre! Dobijaš prvu opomenu.Sledeći put ćeš biti banovan. moderator Petar smej.gif greengrin greengrin Ti mali Petre! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 Ti mala spamerčino! Ti mali Petre! Dobijaš prvu opomenu.Sledeći put ćeš biti banovan. moderator Petar smej.gif greengrin greengrin Ti mali Petre! Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 Okej. Ti Petre! Mnogo si silan. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 Ti mali Starkelja! LoL. 4lg1k751spamte-bilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 Kakav sam kao vlast?smej.gif Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 Pontije Pilat je za tebe human kao Crveni Krst. Goniču robova! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 Дарко и Петре...будите smej.gif или ћу да вас дезинтегрешем обојицу. greengrin Ајде...доста спамовања и назад на тему. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 To mi je drago da čujem 0110_hahaha .... Ali dajem ti savet, nemoj govoriti mi, nego govori u svoje ime, jer ovaj drugi sve više mrači li mrači bighugbighug ..... Haha... ne mrzim bre ja hriscanstvo... meni sve religije zauzimaju podjednako mesto... A ne mrzim ni religije... ima tu puno dobrih stvari... ja samo na podnosim religiozne ljude... Da ne postoje religozni ljudi, ateisti bi itekako postovali religiju i njene tekovine kao istorijsko i kulturno blago... I naravno ne bi podrzavali ovo gubljenje mladih zivota 0110_hahaha пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 Interesantno zapažanje, hoćeš li mi samo molim te pojasniti ovo ja ne mrzim religiju, nego religiozne ljude? Zašto? I kako se to dvoje uopšte može razdvojiti? Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука