Jump to content

Стампедо на "паради поноса" у Немачкој ( најмање 10 погинуло)

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

• Одговори 81
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Od kud kod vas dvojice tolika mržnja prema hrišćanstvu..? Čitam ovo što pišete i ne mogu da verujem....

Beban možda tako nije misli... još je mlad i impulsivan... ali svejedno, pogrešno je to što je rekao.... svako je isti pred Bogom, sa svim svojim manama i vrlimama ... i ne treba se radovati ničijoj nesreći....

Подели на овим сајтовима

Није први пут да се хришћанима пребацује да су лицемјери који се покривају плаштом љубави, увијек је тако било, ту смо да нас гоне, свако ради свој посао, ми трпимо, они прогоне, они се радују у овом - а ми у оном животу, да наравно сви смо грешни, неко каже штошта првенствено из брзоплетости и брзог језика, јер не размишља о својим ријечима, је ли због таквих постова треба са се доноси суд о свим хришћанима? Ја сам сигурна да ће Бебан да размисли о својим ријечима, и увиди њихову тежину - али чиме ћете се ви оправдати? Када само гледате трн у оку брата свога, а брвно из свог не вадите?

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Хвала, нисам ја та која ће да вади туђе балване, Бог ће вам свакако указати гдје гријешите, и сами треба да га извадите - иначе ни по чему се не бих разликовала од оних који осуђују и суде другима. Можда звучим преоштро, и извињавам се због тога, само једноставно нисам могла да пронађем мекше ријечи и кажем оно што сам хтјела.

Дакле, један пост мој или било чији други - не може да служи никоме као мјерило православља и хришћанства уопште - ето то је моја поента. Праштајте и не замјерите. smej.gif

Вокај - била на свадби, кумовала, сад се врнула и одмах реко' да видим шта се ради овдје  0110_hahaha

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Вокај - била на свадби, кумовала, сад се врнула и одмах реко' да видим шта се ради овдје  0110_hahaha

Ovde kod nas sve po starom  smej.gif .... Ko zna, možda i nije  ;) ....

Je si li se fino provela?

Hajde pitaću te na pp da ne spamujem temu ....

Подели на овим сајтовима

Хвала, нисам ја та која ће да вади туђе балване, Бог ће вам свакако указати гдје гријешите, и сами треба да га извадите - иначе ни по чему се не бих разликовала од оних који осуђују и суде другима. Можда звучим преоштро, и извињавам се због тога, само једноставно нисам могла да пронађем мекше ријечи и кажем оно што сам хтјела.

Дакле, један пост мој или било чији други - не може да служи никоме као мјерило православља и хришћанства уопште - ето то је моја поента. Праштајте и не замјерите. smej.gif

Mnogo ste bre fini vi vernici.

Poštovanje, tetka Mileva.

Подели на овим сајтовима

Ovo perverzno zvuči i za jednog ateistu  0110_hahaha .... Again shala ....

Traži Darko i daće ti se.... Ozbiljno ovo govorim - nije fraza .... Čudna je i velika moć molitve.... Samo treba lično stupiti u kontakt sa tom "nepoznatom silom" koju mi vernici zovemo lični Bog .....

Подели на овим сајтовима

Poštovanje to you too Darko, i ovaj, hajde da prestanemo da spamujemo temu ok? 0110_hahaha

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...