Oglo Написано Фебруар 28, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2014 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manastir Bradaca Написано Фебруар 28, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2014 Oglo је реаговао/ла на ово 1 Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Фебруар 28, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Фебруар 28, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2014 Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Март 1, 2014 Пријави Подели Написано Март 1, 2014 Kool & the Gang - Fresh "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 7, 2014 Пријави Подели Написано Март 7, 2014 nana and Данче* је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gagi Написано Март 7, 2014 Пријави Подели Написано Март 7, 2014 Mama ga OBOŽAVA A meni se samo sviđa ova pesma Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 7, 2014 Пријави Подели Написано Март 7, 2014 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Март 21, 2014 Пријави Подели Написано Март 21, 2014 Vampiri - Subota uvece Караконџула and Данче* је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 21, 2014 Пријави Подели Написано Март 21, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=0p49Pi9e3gE Караконџула and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Април 6, 2014 Пријави Подели Написано Април 6, 2014 Black - Everything's Coming Up Roses Oglo and Данче* је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Април 6, 2014 Пријави Подели Написано Април 6, 2014 Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Април 8, 2014 Пријави Подели Написано Април 8, 2014 Janis Joplin - Summertime (Live -1969) "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 8, 2014 Пријави Подели Написано Април 8, 2014 Караконџула and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 SCOTT JOPLIN - The Entertainer (1902) Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука