Mara Написано Јул 25, 2010 Пријави Подели Написано Јул 25, 2010 Како лепа тема, а ја не могу да слушам!!! stadaradim Надам се да ћете за нас скитнице да снимите ово предивно предавање!? Већ сте спремили и питања!!! Имам и ја питање: мене занима управо та љубав коју Господ тражи од нас за другога... О каквој љубави је реч? Господ говори ко не мрзи мајку и оца свога и своје жене и своје деце, па и самога себе није достојан мене... 89898989898989 Даље љуби ближњег свога као себе самога... Да ли Господ мисли на оне најближе, на оне који нам помажу, који нас дарују или се ради о некој непристрасној љубави која не гледа ко је ко и да ли ће му љубав бити узвраћена? Често и најближи могу бити највећи непријатељи, па тобоже љубав према Господу може оправдати мржњу према најближима који нам чине зло, па их остављамо под маском да следимо Господа??? Верујем да се одговори заправо крију у предавању... Баш ме занима... Снимите за нас... dada Ништа не брини!!! Ја снимам за тебе, а имам и свеско и оловку :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kanjos Написано Јул 25, 2010 Пријави Подели Написано Јул 25, 2010 Желео бих да се извиним свима због оног ометања. Заиста не знам како се то десило - сасвим поуздано знам да сам искључио микрофон. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 25, 2010 Пријави Подели Написано Јул 25, 2010 Ma opušteno brate.... svima se desi stadaradim .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 25, 2010 Пријави Подели Написано Јул 25, 2010 Желео бих да се извиним свима због оног ометања. Заиста не знам како се то десило - сасвим поуздано знам да сам искључио микрофон.ма кул брате, слободно се врати, само овако подеси програм ...https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,6323.msg202895.html#msg202895 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kanjos Написано Јул 25, 2010 Пријави Подели Написано Јул 25, 2010 Желео бих да се извиним свима због оног ометања. Заиста не знам како се то десило - сасвим поуздано знам да сам искључио микрофон.ма кул брате, слободно се врати, само овако подеси програм ...https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,6323.msg202895.html#msg202895 Тачно је то било у питању. Знам да сам искључио микрофон (три пута сам проверио dada), али ето нисам рачунао на пречице (hotkeys). Још једном се извињавам свима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Јул 25, 2010 Пријави Подели Написано Јул 25, 2010 Имам посебан однос према Димитријевим предавањима, тако да не бих да будем сувише субјективан, али предавање је било феноменално а нарочито је за сваку похвалу што је свакоме детаљно и свеобухватно одговорио на свако питање, пре свега сам ја био врло задовољан одговорима, а заиста сам можда и неумесно поставио поприлично питања... Једино што је минус што се преко теамспеак-а не може уживо видети Димтријева радост док беседи о љубави према Христу "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 25, 2010 Пријави Подели Написано Јул 25, 2010 и то ћемо временом средити, имаћемо видео конференције клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука