djakon nikola Написано Јул 23, 2010 Пријави Подели Написано Јул 23, 2010 8086.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
djakon nikola Написано Јул 23, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 23, 2010 ima li neko nesto o istorijatu katihumenata i katihumena u ranoj crkvi? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Адмирал Написано Јул 23, 2010 Пријави Подели Написано Јул 23, 2010 ima li neko nesto o istorijatu katihumenata i katihumena u ranoj crkvi? Imam ja; Vi koji se pripremate za sveto prosvećenje izadjite.Srpski popovi čitaju liturgiju oglašenih a znaju dobro da ne haju za katihumenatom.Jednoistavno ljudi neznaju gde udaraju.Kome se popovi obraćate da izadju- oglašeni pa zar neznate da nikoga niste nikada ni spremali u parohiji da bude oglašen,kakva zabluda i nemar SPC. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Јул 23, 2010 Пријави Подели Написано Јул 23, 2010 ima li neko nesto o istorijatu katihumenata i katihumena u ranoj crkvi? Imam ja; Vi koji se pripremate za sveto prosvećenje izadjite.Srpski popovi čitaju liturgiju oglašenih a znaju dobro da ne haju za katihumenatom.Jednoistavno ljudi neznaju gde udaraju.Kome se popovi obraćate da izadju- oglašeni pa zar neznate da nikoga niste nikada ni spremali u parohiji da bude oglašen,kakva zabluda i nemar SPC. Ti bi baš voleo da crkve ostanu prazne? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Адмирал Написано Јул 23, 2010 Пријави Подели Написано Јул 23, 2010 ima li neko nesto o istorijatu katihumenata i katihumena u ranoj crkvi? Imam ja; Vi koji se pripremate za sveto prosvećenje izadjite.Srpski popovi čitaju liturgiju oglašenih a znaju dobro da ne haju za katihumenatom.Jednoistavno ljudi neznaju gde udaraju.Kome se popovi obraćate da izadju- oglašeni pa zar neznate da nikoga niste nikada ni spremali u parohiji da bude oglašen,kakva zabluda i nemar SPC. Ti bi baš voleo da crkve ostanu prazne? Crkve i jesu prazne zbog praznoglavih popova. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Јул 23, 2010 Пријави Подели Написано Јул 23, 2010 ima li neko nesto o istorijatu katihumenata i katihumena u ranoj crkvi? Imam ja; Vi koji se pripremate za sveto prosvećenje izadjite.Srpski popovi čitaju liturgiju oglašenih a znaju dobro da ne haju za katihumenatom.Jednoistavno ljudi neznaju gde udaraju.Kome se popovi obraćate da izadju- oglašeni pa zar neznate da nikoga niste nikada ni spremali u parohiji da bude oglašen,kakva zabluda i nemar SPC. Ti bi baš voleo da crkve ostanu prazne? Crkve i jesu prazne zbog praznoglavih popova. друга опмена због вређања моделатор Зоран Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука