Огњен Написано Јул 25, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 25, 2010 штета, видим да нисте гледали Сталкер ... Добро си ме подсетио, одавно планирам да га одгледам само никако да нађем слободна три дана, бар за пола. slava3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 25, 2010 Пријави Подели Написано Јул 25, 2010 штета, видим да нисте гледали Сталкер ... Медо, а ти "Капела Анђео" ? greengrin нисам, упао сам у фазу разбибрижних филмова ... мрзи ме да тренутно гледам и читам главоломке, мало одмарам ... најдуже што сам бистрио ових дана је предавање једног свештеника од сат времена и пола стране текста ... чак не бих ни могао поново Сталкера да погледам, а то ми је један од омиљених филмова који сам погледао барем 10 пута до сад ... штета, видим да нисте гледали Сталкер ... Добро си ме подсетио, одавно планирам да га одгледам само никако да нађем слободна три дана, бар за пола. 4chsmu1 штета сећи га, а приде није лаган филм ... најбоље је кад се погледа одједном 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Фебруар 24, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2013 Sad sam odgledao film. Film je stvarno vrhunski. Sve je tu: ljubav, praštanje i žrtva. Ako niste, pogledajte obavezno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Фебруар 24, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2013 Milena B. and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Фебруар 24, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2013 Одличан филм! Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 25, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2013 ОДличан Глоговац ме одушевио, углавном му дају сличне улоге а ова је врло тешка и одлично је урадио. Секина минијатура је сјајна, и Шушљику свака част. "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука