Огњен Написано Јул 19, 2010 Пријави Подели Написано Јул 19, 2010 ... па ја знам сва питања чим их прочитају! Добро, не знам све одговоре док их не кажу али ипак није тешко. 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 20, 2010 Пријави Подели Написано Јул 20, 2010 мене редовно терају да се учланим негде, ал нисам у фазону да обијам прагове за лову, а и не верујем у лову која пада с неба - само оно што зарадиш рукама и главом. а хоби не рачунам у рад. мени је све то на нивоу лотоа, пошто не верујем да није намештено, јер се редовно у таквим квизовима појављују намештена питања да прођу донекле а онда се наједном слоше да човек нема више шанси да прође, сем уз Божју помоћ. да не помињем пре неког времена кад неко дође да за нечије добро учествује а не пусте га ни мало од суме за коју сматрам да је била унапред договорена. не верујем у игре на срећу и квизове. то је измишљено у слуху леба и игара, да се доје и ослабљују умови глупостима и неважним стварима или да сањају и робују мегаломанији данашњег конзументског живота. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука