Аљонка Написано Јул 17, 2010 Пријави Подели Написано Јул 17, 2010 Ako ima, please nek mi se javi, ovde ili na PP. Treba mi samo par informacija... Prilicno je ozbiljna stvar u pitanju... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Новембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2010 Ako ima, please nek mi se javi, ovde ili na PP. Treba mi samo par informacija... Prilicno je ozbiljna stvar u pitanju... nesiguran greengrinима, има... БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Новембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2010 А да... Може ли околина Јагодине? nesiguran БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 4, 2010 Ја и Анти-Палма смо из Јагодине. Др Драган је из Јагодине. Има нас.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Новембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2010 Ako ima, please nek mi se javi, ovde ili na PP. Treba mi samo par informacija... Prilicno je ozbiljna stvar u pitanju... Жирафу једну боли нам врат? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Новембар 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 4, 2010 Ako ima, please nek mi se javi, ovde ili na PP. Treba mi samo par informacija... Prilicno je ozbiljna stvar u pitanju... Жирафу једну боли нам врат? Ne. KOnkretan problem, ali treba mi neko bas iz Jagodine... Da niste slucajno Vi? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Новембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2010 Опрости Аљонка али нисам могао да се не насмејем зато што ти се нико није јавио још од јуна месеца. dada Кажи који је проблем, ако није тајна. osmeh1 БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Новембар 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 4, 2010 Опрости Аљонка али нисам могао да се не насмејем зато што ти се нико није јавио још од јуна месеца. dada Кажи који је проблем, ако није тајна. osmeh1 Pa nije toliko hitno, nema veze i ako se ne javi niko, nego mi je smao palo na pamet da bih mogla ovde da dodjem do nekih informacija...A ustvari jeste tajna :mad: Mislim, ne bih bas javno... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Новембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2010 Pa nije toliko hitno, nema veze i ako se ne javi niko, nego mi je smao palo na pamet da bih mogla ovde da dodjem do nekih informacija... A ustvari jeste tajna dada Mislim, ne bih bas javno... Рече ти о Иван ко је све из Јагодине, има и нас неколико који смо околина (ја 15 км).А ти у кога имаш поверење, тражи га у ПП... Свеједно отворила си тему која може нама из околине Јагодине добро да дође. hvala БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Новембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2010 Ako ima, please nek mi se javi, ovde ili na PP. Treba mi samo par informacija... Prilicno je ozbiljna stvar u pitanju... Жирафу једну боли нам врат? isus-sinai Ne. KOnkretan problem, ali treba mi neko bas iz Jagodine... Da niste slucajno Vi? Нисам Аљонка, само нисам издржао да се не нашалим. 0304_smile4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука