Аљонка Написано Јул 17, 2010 Пријави Подели Написано Јул 17, 2010 добро, то ми објашњава прву у низу, а што овај немоћни?Zanimljivo je kako ljudi razlicito vide iste stvari Ja ga ne vidim kao nemocnog... A zasto ga ti tako vidis? znaaaaao Inace, nema nikakve posebne simbolike u tome sto sam BAS njega izabrala, imalo je jos fotki iz istog albuma koje su mi se svidele, ali glupo mi bilo da ih redjam sve. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 17, 2010 Пријави Подели Написано Јул 17, 2010 мени тако највише личи на немоћног због положаја руку и шака посебно и некакве клонулости у кичми ... а како теби изгледа? иначе, драго ми је што пружам другачију перспективу znaaaaao клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јул 17, 2010 Пријави Подели Написано Јул 17, 2010 мени тако највише личи на немоћног због положаја руку и шака посебно и некакве клонулости у кичми ... а како теби изгледа? иначе, драго ми је што пружам другачију перспективу znaaaaao Meni izgleda kao da se glupira i kao da ce da skoci odjednom, da digne glavu i da se iskezi... U pravu si, bas ne lici na tebe shuntavilo2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 17, 2010 Пријави Подели Написано Јул 17, 2010 мени тако највише личи на немоћног због положаја руку и шака посебно и некакве клонулости у кичми ... а како теби изгледа? иначе, драго ми је што пружам другачију перспективу 4chsmu1 Meni izgleda kao da se glupira i kao da ce da skoci odjednom, da digne glavu i da se iskezi... U pravu si, bas ne lici na tebe znaaaaao сад је мени драго што си ми пружила веселију перспективу будућег науштрб очигледног, него што сам ја ослепео гледајући у себе уместо у слику sokiran znaaaaao клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јул 17, 2010 Пријави Подели Написано Јул 17, 2010 мени тако највише личи на немоћног због положаја руку и шака посебно и некакве клонулости у кичми ... а како теби изгледа? иначе, драго ми је што пружам другачију перспективу 4chsmu1 Meni izgleda kao da se glupira i kao da ce da skoci odjednom, da digne glavu i da se iskezi... U pravu si, bas ne lici na tebe dada сад је мени драго што си ми пружила веселију перспективу будућег науштрб очигледног, него што сам ја ослепео гледајући у себе уместо у слику sokiran znaaaaaoPa ti i Moci ste me naucili da okrecem sve na cirkus... sad trpite... ko vam je kriv znaaaaao Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 17, 2010 Пријави Подели Написано Јул 17, 2010 ћути бре, постаћемо виртуелни духовници 4chsmu1 zfwr6wr93456 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Смирење и тиховање. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 2, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2011 ...sneg... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2011 0212_rolleyes Oglo and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Август 11, 2012 Пријави Подели Написано Август 11, 2012 На моју покојну бабу, Златију, Бог да јој душу прости. мирођија је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
modran1458 Написано Август 15, 2012 Пријави Подели Написано Август 15, 2012 На моју покојну бабу, Златију, Бог да јој душу прости. Na glupst od izgovorene riječi. Дуња је реаговао/ла на ово 1 @modran1458 Instagram #modran1458 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Август 25, 2012 Пријави Подели Написано Август 25, 2012 Када погледам ову фотографију (цркве Св. Трифун, Хиландар) покаже се снага молитве утиснуту на сваки камен цркве. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Август 27, 2012 Пријави Подели Написано Август 27, 2012 поглед који побуђује љубав Гост and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Септембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2012 помислим на http://www.kurir-inf...a-clanak-406628 greengrin RYLAH, Лидија Миленковић and Биљана је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Септембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2012 Мир Лидија Миленковић and Andre Williams је реаговао/ла на ово 2 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука