Jump to content

Molim pripadnice zenskog pola da ne otvaraju ovo, da se ne crvenim bezveze.

Оцени ову тему

Препоручена порука

плашењем и/или набијањем комплекса се деци у том узрасту праве разни проблеми, почевши са грижом савести и бесом због неиспуњености јер толика енергија, хормони и невентилирање и неканалисање негде мора да изађе. обично се то деси интровертнима да крену да кидају себе, а екстровертнима да кидају друге.

и једнима и другима се у каснијим годинама одрази као превремена импотенција или освајачки комплекс - ропство.

ђаво сеје, а само гледа кад ће да залије да никне нека наказност ...

Подели на овим сајтовима

razumem  ;) E, da li bi mogao neko sa malo vise iskustva da mi posalje PP, pls! Neko mi je vec nudio pomoc, ali ne mogu sad da se setim ko. A bole me oci od ovoliko odgovora. pls  :)  tanning  :nene:

Пишем Ти сутра, ако хоћеш, кад будем био при чистој свести. :)

A znači ti si iskusan u tome. :bla:

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

Брате Бебане, било би корисно да знаш, ако не знаш, да су и многи светитељи Цркве Христове водили жестоку борбу са тим. Падали су, али су и устајали, а на крају су донели победу. Наравно, не сами и својим моћима, већ једино Христом. Њихова је била једино жеља, воља и намера, а имали су и веру,љубав и наду, и тиме су Божијом помоћи, победили сваку страст. Не одједном и напрасно, већ је за све било потребно неко одређено време.

"Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти

"Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III

"Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан

Подели на овим сајтовима

Ево једног физиолошког разлога против, за који сам чула, а односи се само на мушкарце: мастурбација умањује уживање са женом, па ти види шта ти се више исплати :nene:

Оће ли неко да ме демантује, ццц?

Жива истина јер мастурбација осамљује човјека и човјек се повлачи у себе.

то је одлика интровертних људи, а не екстровертних ... тако да је само пола истине.

примера ради, интровертан ће да диже руку на себе и осамљује се, а есктровертан ће да нађе екипу одговарајућу и да се и потуче због неуравнотежености.

појам алфа мужјака/женке у друштву, они који се ограниче на телесност - лепоту и доминацију.

Подели на овим сајтовима

razumem  tanning E, da li bi mogao neko sa malo vise iskustva da mi posalje PP, pls! Neko mi je vec nudio pomoc, ali ne mogu sad da se setim ko. A bole me oci od ovoliko odgovora. pls  :)  :)  :bla:

Пишем Ти сутра, ако хоћеш, кад будем био при чистој свести. :)

A znači ti si iskusan u tome. ;)

Ти ме, Перо, од почетка компромитујеш! :nene::)

Подели на овим сајтовима

Super, da se ne zahvaljujem vise, moze zvucati formalno. Nadam se da vam ne smeta sto vam ne persiram; zaboravio sam skroz na skroz. Ja mogu ako hocete. E, Medo, fina ti je ta lobanja, odakle si je uzeo?  ;)  :nene:

Ma opušteno ovde niko nikom ne presira. :bla:

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

BEBANE,

Ako postoji omgucnost da o ovome popricas sa nekim svestenikom u koga imas poverenja, to ti od srca preporucujem. Ovo sto si ovde cuo uzmi u razmatranje, ali ne uzimaj svaki savet zdravo za gotovo...

Dobro, vazi. E, samo da znate da sam ja novi u veri. Kod mene u porodici niko ne veruje u Boga. Ne znam ni kako da postim; da kazem mami da hocu da postim rekla bi mi da se ne glupiram. Ima li koji topik da o ovome razgovaram?

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

BEBANE,

Ako postoji omgucnost da o ovome popricas sa nekim svestenikom u koga imas poverenja, to ti od srca preporucujem. Ovo sto si ovde cuo uzmi u razmatranje, ali ne uzimaj svaki savet zdravo za gotovo...

Dobro, vazi. E, samo da znate da sam ja novi u veri. Kod mene u porodici niko ne veruje u Boga. Ne znam ni kako da postim; da kazem mami da hocu da postim rekla bi mi da se ne glupiram. Ima li koji topik da o ovome razgovaram?

Idi lepo u svoju crkvu, nadji svestenika u cijoj si parohiji... Lepo mu reci da si `novi` i popricaj malo sa covekom :bla: Sve ce ti on lepo objasniti...

A i mi smo svi tu sa tobom!  :nene:

Подели на овим сајтовима

Брате Бебане, било би корисно да знаш, ако не знаш, да су и многи светитељи Цркве Христове водили жестоку борбу са тим. Падали су, али су и устајали, а на крају су донели победу. Наравно, не сами и својим моћима, већ једино Христом. Њихова је била једино жеља, воља и намера, а имали су и веру,љубав и наду, и тиме су Божијом помоћи, победили сваку страст. Не одједном и напрасно, већ је за све било потребно неко одређено време.

Заиста лепо речено дајем плус за ово, али бих додао нешто.

Прво да кажем да сам случајно дошао на ову тему била је на неком подфоруму на првом месту но није битно.

Овако би ја посаветовао дечака. Док су пост и док су празници немој то да радиш. У случају да се огрешиш или шта год иди на исповест код свог парохијског свештеника код неког у ког имаш поверења, и да знаш провери тј види који је свештеник најисукснији и који заиста воли своју цркву (на пример увек носи мантију, воли да прича са верницима и заиста је прави служитељ цркве Христове). Исповедај му све, а чак би могао и да нађеш свог духовника са којим би се саветовао.

Како год то су најтеже године и тешко је да се од тога одвикнеш тек тако, Бог ће све то опростити, јер као што сви знамо не постоји безгрешан човек на овој планети, сви само можемо да се трудимо да чинимо што мање грехова, а оно што је добро то ће Бог проценити.

да мало појасним.

1) Посаветуј се са свештеником око тога,

2) Не плаши се

3) За време поста и великих празника немој то да радиш

3 почетна корака, биће све у реду на крају, ти си можда и највећи подвих од свих нас овде направио, ако је истина да нико у твојој породици не верује у Бога, а ти једини си пронашао Бога у себи и хоћеш да кренеш Му служиш. Честитам ти од свег срца и да знаш да од мене, а верујем и осталих људи имаш подршку у томе.

За мир и спасење душа наших Господа Бога молимо. Амин.

In God we trust

~ONE~

Подели на овим сајтовима

Hvala puno, bas je ohrabrujuce.

A, ja imam jednog popu, ali on je onako mladji i razveden je i vozi motor. A, ne izgleda mi bas da je puno zainteresovan. Sramota bi me pojela da se njemu ispovedim, a i mislim da znam sta bi mi rekao - da to nije nista. A, znam ja jednog monaha, ali on kaze da je on premlad da bi bio nekome duhovnik. On je dosta uticao na mene. I on mi je rekao da mi je najbolje da mi parohijski svestenik bude duhovnik, jer su monasi drugaciji i tako. Ali, ne bih se ja monasio, znate zasto  :cheesy: Eh, oci mi se sklapaju, pa ako mi odgovorite, a ja vama ne, onda ne zamerite  - verovatno sam zaspao  :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ЖРУ Администрација

вулгаран си и не терај дечка у грех и ропство.

претерао си са вулгарностима и следећи пут ћеш добити опомену.

Меда.

имаш опомену.

администрација ЖРУ.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...