farisejski.bukvojed Написано Јануар 31, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2020 Verujem da nisam jedini koji je donju temu citao kao naslov ove teme koju pokrecem. Klonite se deco budala. Msm, klonite se i bluda, ali se klonite i budala. Ne postoji opsteprihvaceni kriterijum pojma budala, bar meni nije poznat, tako da sam razvio pravilo palca (ili lakta), kako da izmerim budalu. Elem, iz mog visedecenijskog iskustva, ako mi neko daje savet koji mu nisam trazio, a pri tome utvrdim da o stvari o kojoj savetuje ima samo udaljenu predstavu, taj je zasigurno budala. Takvog treba izbegavati u sirokom luku, ali mu ne treba reci da je budala. Jer, ako je budala, on to ne moze da shvati, a ako nije, onda bih se saopstavanjem svog zakljucka ogresio o njega. Toliko. Срђан Шијакињић and Вукашин је реаговао/ла на ово 1 1 Ako mora da se gine, hbg, da ginemo, ali ja necu da ginem sa poklicem na usnama da je gg. Radovic "svetac koji hoda" zbog toga sto je propustio da radi ono sto mu je bila duznost. A nije mi ni deda, nijedna od moje dve pokojne babe nisu imale nista s njim. P.S. Moj nalog na ovom forumu je banovan. P.P.S. Ne druzim se sa fanariotima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Написано Јануар 31, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2020 Bee careful with a fool : ) farisejski.bukvojed је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука