Гости Guest свештеник Иван Написано Јул 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Мало старија емисија са Владиком Иринејем, али је добро погледати је, да се зна о чему говоримо. https://www.pouke.org/out.php?url=http://www.eparhija-backa.rs/galerije/gostovanje-episkopa-backog-irineja-u-emisiji-upitnik-1-mart-2010&type=3&id=331&cid=62 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Јел се неко моли за оног манијака што је силовао и убио девојчицу? Ал искрено? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 dobro,čovek našo vezu... ništa novo...samim tim što i dalje tripuje i hoda unaokolo imitirajući monaha jasno pokazuje stav prema Crkvi koja mu je oduzela čin... sve će doći na svoje... inače,molitva za drugog ne podrazumeva beskrajno nabrajanje raznih zločinaca i likova.... to bi bila statistika.... mislim da nije loše ponoviti šta je starac Porfirije rekao mladiću koji ga je pitao-Zašto oče govoriš-Gospode Isuse Hriste,pomiluj me grešnog...zašto ne kažeš pomiluj NAS grešne... a starac mu je odgovorio-zar ti ne znaš da ako ne pomiluje mene neće ni tebe ni ostale.... meni je ovo primer kako se treba moliti... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 možda bi bilo dobro da neko od sledećih predavanja na teamspeaku bude u fazonu... jedan i celina ili jedan i mnoštvo ili pojedinac i crkva kao telo Hristovo... inače,nisam slušao predavanja uživo ali sam ih sve skinuo i sa uživanjem ih slušam.... svaka čast svim predavačima Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јул 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 možda bi bilo dobro da neko od sledećih predavanja na teamspeaku bude u fazonu... jedan i celina ili jedan i mnoštvo ili pojedinac i crkva kao telo Hristovo... inače,nisam slušao predavanja uživo ali sam ih sve skinuo i sa uživanjem ih slušam.... svaka čast svim predavačima Одлично! То је права ствар. То је Тајна Свете Тројице коју нису разумели ни капиталисти ни комунисти, него су супроставили једног мноштву и мноштво једном. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јул 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Мада нема нему живота више, у затвору ће га натерати сам да се убије... Баш хришћански , нема шта...Алал ти ст.Пајсије.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Не капираш, није то моја жеља, него то је реалност. Имам пријатеља који је био у затвору. Када дође један који је много блажи случај педофилије од овог, толико га шиканирају и измуче други да му остаје само једно решење - да се убије. Мени га је искрено зато жао. Хтео сам нешто слично да напишем кад је ова вест била актуелна... Многи од нас били су огорчени, било је коментара типа да нема те затворске казне која би била адекватна (и нема је наравно) него то треба по кратком поступку, међутим њега у затвору чека пакао и осећаће се тако. Да је боље да умре. Није то никаква тајна како пролазе силоватељи у затвору па и лепушкасти мушкарци без заштите, а камо ли педофили. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Evgenik Написано Јул 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 U svakom slucaju , hvala Bogu i grckim vlastima na pravednoj odluci. A nas Srbe treba da nas je sramota. Дакле, братац, у твојој глави већу тежину има грчки световни суд од Српског Великог Црквеног Суда? Грчки световни суд (који успут није расправљао уопште о кривици, него о правним модусима изручења) је за тебе праведан, диван и добар, из чега следује логично да је суд Сабора, Патријарха и осталих црквених власти неправедан и небогоугодан? Какво идолопоклонство.... и то коме: Шта сад, неко здими помоћ од косовске сироте деце да би правио своју квази цркву Ономе ко краде од деце и сиротиње....јад и чемер... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 milim da ovi,ajd da kažemo,artemijevci ili kako već nisu toliko ZA vilovskog koliko su protiv ovih DRUGIH,ajd da kažem-nas Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Не капираш, није то моја жеља, него то је реалност. Имам пријатеља који је био у затвору. Када дође један који је много блажи случај педофилије од овог, толико га шиканирају и измуче други да му остаје само једно решење - да се убије. Мени га је искрено зато жао. Хтео сам нешто слично да напишем кад је ова вест била актуелна... Многи од нас били су огорчени, било је коментара типа да нема те затворске казне која би била адекватна (и нема је наравно) него то треба по кратком поступку, међутим њега у затвору чека пакао и осећаће се тако. Да је боље да умре. Није то никаква тајна како пролазе силоватељи у затвору па и лепушкасти мушкарци без заштите, а камо ли педофили. Дејан Виловски нити је педофил,нити силоватељ,а није вала ни "лепушкаст"...мало га претерасте са тим "умирањем" у затвору. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 tek će se videti da li je lepuškast smej.gif smej.gif :bla: Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Има још нешто што показује ова прича са Грчким одбијањем изручења, а то је што се по ко зна који пут види колико Србија као држава нема никакав утицај ни углед. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 tek će se videti da li je lepuškast smej.gif smej.gif :bla:Неће тај видети затвора,братац...пази шта ти кажем. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Оно о "лепушкастим" се није односило на Виловског већ на поменутог педофила и убицу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Оно о "лепушкастим" се није односило на Виловског већ на поменутог педофила и убицу. Баш зато. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука