Gospodin Jakov Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Ako nemate mreže na prozorima, a ni ona razna sredstva (ala tablete) protivu ovih insekata, možda vam ovo pomogne :cheesy: .... Anti Mosquito software-Keep Mosquito away http://techchand.org/328/anti-mosquito-software-keep-mosquito-away Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Jел имате доста комараца? Код мене ту и тамо , не пуно али зато појавили се неки џиновски гиганти што раније нисам то толоко примећивао. Права најезда тих огромних комараца. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Imaju i ovi novi tigrasti sada što su se pojavili.... Ne znam da li ovi programi pokrivaju i tu vrstu komaraca....? Izgleda da će programeri morati da da zasuču rukave i da porade na programu :cheesy: .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Приметио сан те крупније - тиграсте , поново се појавили а сећам се као мали да су и тада били , па су нестали , измасакрирали смо их :cheesy: али ето опет "васкрсли" :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Vidiš nisam to znao da su bili i pre...? Ja mislio sad se tek sad pojavili - ono Černobil -> Srbija -> NATO -> osiromašeni uranijum -> tigrasti komarci -> zmije anakonde sa šest glava .... kad ono bili i pre :cheesy: .... Kako smo im tad doakali? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Супер ти је овај програм брате Јакове, још само да га испробам. hvala Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Vidiš nisam to znao da su bili i pre...? Ja mislio sad se tek sad pojavili - ono Černobil -> Srbija -> NATO -> osiromašeni uranijum -> tigrasti komarci -> zmije anakonde sa šest glava .... kad ono bili i pre :cheesy: .... Kako smo im tad doakali? Појма немам како су нестали али сећам се да су осамдесетих година било тих тиграстих барем код мене.А па могуће да их Černobil уништио баш тих осамдесетих :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 а знаш ону игру : Шарац комарац - боц , инспирисан по тиграсмим гамадима :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 занимљив програм 8086.gif мрзи ме да га инсталирам ... Јакове јел трепће ово чудо по екрану, да не изазовемо некоме епилептични напад? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Ne znam stvarno, nisam ga ni ja instalirao .... Kaže da ispušta neke niskofrekfentne zvukove koje čuju samo komarci, ali i ostale živuljke, pa more biti da ono rasteraju komarce, a vamo ti ćuko izvrši samoubistvo.... bighugbighug Ne bih znao stvarno ..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 признај да си наместио да понавља bliss jeeee bighugbighug bighugbighug клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Ја сам га инсталирала, и не чује се ништа - наравно за моје ухо ништа, јавићу вам шта је било с комарцима bighugbighug Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Ја сам га инсталирала, и не чује се ништа - наравно за моје ухо ништа, јавићу вам шта је било с комарцима 1405_loveпитање је онда да ли уопште репродукује нешто, с обзиром на то да већина звучника репродукује само опсег који ухо чује од 20 херца до 22 килохерца клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 bliss jeeee ти баш квариш забаву bighugbighug 1405_love Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Ди су комарци , јел су живи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука