Баба Написано Јул 11, 2010 Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 http://www.srbijazemljaheroja.com/logori/SRPSKE%20ZRTVE(Sarajevo)%20U%20BOSANSKOM%20PAKLU.pdf Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 http://www.glassrpske.com/vijest/2/novosti/38905/lat/Sarajevo-ne-dozvoljava-pomen-srpskim-zrtvama.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 http://rep-srpska.blogspot.com/2010/06/kongres-ignorise-srpske-zrtve.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јул 11, 2010 Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 http://www.glassrpske.com/vijest/2/novosti/38905/lat/Sarajevo-ne-dozvoljava-pomen-srpskim-zrtvama.htmlОчекивано! Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 Ма јооок , какви где ми "имамо" жртве , само смо ми убијали и нико више. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Јул 11, 2010 Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 Послала сам линк, пријатељу из ЗР, који се годинама "бије" у главу што је Србим јер смо ми геноцидан народ и убијамо недужне по Сребреници (Хрватској, Косову, итд...). Чисто да се подсети да нисмо баш толико најгори, пошто су га Кандић, Бисерко и остале/и, убедиле/и да јесмо. Боље да не износим овде како ми је одговорио. Мислим да ћу добити префикс " бивши" пријатељ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 Послала сам линк, пријатељу из ЗР, који се годинама "бије" у главу што је Србим јер смо ми геноцидан народ и убијамо недужне по Сребреници (Хрватској, Косову, итд...). Чисто да се подсети да нисмо баш толико најгори, пошто су га Кандић, Бисерко и остале/и, убедиле/и да јесмо. Боље да не износим овде како ми је одговорио. Мислим да ћу добити префикс " бивши" пријатељ Jevreji takve svoje zovu self hating Jews.. Ima se i toga. Posle mnoge tragedije nekome može da pukne, i on onda počne da mrzi sebe i svoje, mrzi to što jeste, mrzi što pripada tom i tom narodu, društvu, državi, mrzi svoju istoriju, tragediju, poraz, holokaust itd. Kako Jevreji imaju svoje self hating Jews, tako i mi Srbi imamo naše self hating Serbs. Pri tome imamo dve vrste self hating Serbs, jednom oni koji se kriju iza maske patriotizma i nacionalizma ("trebala bi Srbija da bude velika, i najbolja, ali propada, i propada, i za ništa nije, ništa ne valja, i propada..."), i onda oni koji se otvoreno, faktički ili jasno, odriču svog naroda ("Srbija za ništa ne valja i najbolje bi bilo da propadne"). Self hating Serbs... У праву си Драги, између осталог и у томе сличимо Јеврејима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Јул 11, 2010 Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 то даје одговоре на нека моја ишчуђавања. не то што сличимо Јеврејима, већ то зашто неки људи манијакално мрзе свој народ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 то даје одговоре на нека моја ишчуђавања. не то што сличимо Јеврејима, већ то зашто неки људи манијакално мрзе свој народ Што би реко један поп - немој се много очаравати , па се нећеш много ни разочаравати. Већина данашњих другосрбијанаца су у претходном периоду били ватрени патриоти. Један екстрем рађа други екстрем. Заправо они су били десничари западног типа, у сваком случају екстремисти, на пример госн. Чеда Јовановић је био обожавалац лика и дела Димитрија Љотића, Биљана Србљановић такође велики патриЈота, затим писац у погледима Никола Самарџић и многи слични њима. После тешких историјских момената , ратних победа/мировних пораза, после многих понижења која смо принуђени да трпимо као народ, после вероватно не остварених екстремистичких снова рађа се разочарење у претходно очарење. И наравно ко би био крив за разочарење ако не нација/народ који се глорификовао па и ваздизао до нивоа божанства- што је истински етнофилетизам.Самим тим теза се претвара у антитезу. Да ли ће дотична господа разочараних доживети неку своју "синтезу" ( по Хегеловом умовању) остаје да се види, али с обзиром на тренутне "донације" које примају чисто сујмам... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 Па времеће показати шта и како. Доћиће нека нова Америчка плитика па ће да признају све наше жртве од Првог светског рата па до данас. Ако су признате Јеврејске и Јерменске жртве , требали би и наше. Свакако да је свуда у свету било оваквих грозота али засигурно , што се тиче саме Европе , Срби су највеће жртве свих ратова у Европи а и шире. Него треба дочекати тај дан када ће напокон Свет то и признати , можда и доживим о ако не ми неко сигурно хоће , једино Господ - он зна када ће , шта и како ће бити са нама до краја века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 11, 2010 Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 Послала сам линк, пријатељу из ЗР, који се годинама "бије" у главу што је Србим јер смо ми геноцидан народ и убијамо недужне по Сребреници (Хрватској, Косову, итд...). Чисто да се подсети да нисмо баш толико најгори, пошто су га Кандић, Бисерко и остале/и, убедиле/и да јесмо. Боље да не износим овде како ми је одговорио. Мислим да ћу добити префикс " бивши" пријатељ Е што рекла моја мајка - вел'ка штета због тог префикса, 0110_hahaha Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 А шта рећи када је онај Б92 (з)верски аналитичар Мирко Ђорђевић 1989. год са Војиславом Шешељем промовисао књигу о. Жарка Гавриловића prstgore "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 Ал` се мењају дресови! bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 А шта рећи када је онај Б92 (з)верски аналитичар Мирко Ђорђевић 1989. год са Војиславом Шешељем промовисао књигу о. Жарка Гавриловића А Шеки иначе није радио за службу ... :group111: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука