Гости Guest ага пије млеко Написано Јул 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 http://www.spc.rs/sr/predsednici_tadic_vujanovic_u_poseti_cetinjskom_manastiru Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 Извињавам се свима и свакоме, и сигурно не видим брвно у свом оку, и сигурно сам жена мува, а не жена пчела, и свака част овој посети, и сигурно је она значајна за државни врх, и проче и проче... Али, дотична госпођа, кршна дама из ђетића, вероватно нема стилисту, најблаже речено... а и некога да је посаветује, где је дошла у посету. Да се не налази на јахти Жељка Митровића са фармерима... 1414_feel http://www.spc.rs/sr/predsednici_tadic_vujanovic_u_poseti_cetinjskom_manastiru Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 нека је, боље некако да је ушла у светињу, него никако. не треба да нам сметају неуки, треба да нам сметају наше мане 1414_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 Ovakve je V.Atanasije sve nogama u gu..cu iz Crkve, ali dobro ovi isu u Crkvi 1414_feel .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 што би рекли УУУУУУ А ЂЕ СЕ ТОЛКО НАГРДИ ЈАДО Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Здравков Меденица Написано Јул 10, 2010 Пријави Подели Написано Јул 10, 2010 Ovakve je V.Atanasije sve nogama u gu..cu iz Crkve, ali dobro ovi isu u Crkvi :cheesy: .... Он би реко да је незнавена. dada мада је она истакнути Судија и врло паметна жена. ал колико сам ја у току и Вујановић се изјашњава као атеиста. crvenilo "Пред безумним не говори, јер неће марити за мудрост беседе твоје" Приче Соломунове 23:9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 10, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 10, 2010 Ovakve je V.Atanasije sve nogama u gu..cu iz Crkve, ali dobro ovi isu u Crkvi .... Он би реко да је незнавена. bliss jeeee мада је она истакнути Судија и врло паметна жена. ал колико сам ја у току и Вујановић се изјашњава као атеиста. bliss jeeee Да , изјашњава се као атеиста то сам чуо више пута.Интересантно видео сам неколико пута како узима благослов од +Амфилохија а најсвежије су оне слике на сајту Цариградске патријаршије , како целива руку патријарху Вартоломеју. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Јул 10, 2010 Пријави Подели Написано Јул 10, 2010 Ovakve je V.Atanasije sve nogama u gu..cu iz Crkve, ali dobro ovi isu u Crkvi isus-sinai ....мада је она истакнути Судија и врло паметна жена. Да,изузетна жена и врло добро познаје основе хришћанске вјере.Завршила је и филозофски факулетет у београду и не знам да ли је и даље професорица антропологије на универзитету. погледајте рецимо њен текст - Sonja Tomović-Šundić: Njegoševa svjetlosna metafizika Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јул 10, 2010 Пријави Подели Написано Јул 10, 2010 Све те дипломе нека окачи мачку о реп, када нема домаће васпитање... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Здравков Меденица Написано Јул 10, 2010 Пријави Подели Написано Јул 10, 2010 Ovakve je V.Atanasije sve nogama u gu..cu iz Crkve, ali dobro ovi isu u Crkvi 319.gif .... Он би реко да је незнавена. 0110_hahaha мада је она истакнути Судија и врло паметна жена. ал колико сам ја у току и Вујановић се изјашњава као атеиста. 0110_hahaha Да , изјашњава се као атеиста то сам чуо више пута.Интересантно видео сам неколико пута како узима благослов од +Амфилохија а најсвежије су оне слике на сајту Цариградске патријаршије , како целива руку патријарху Вартоломеју. Е то ме интересује..да ли он стварно узима благослов или показује само поштовање... Да ли може ко је сигуран у то да ми одговори.. Дуго сам читао сајтове попут ИХТУС и мало се тамо "школовао", па сам се нагледао слика гдје између осталог садашњи руски Патријарх (док још није био патријарх), љуби руку папи. Да ли то ради смирења ради или показује поштовање или шта већ ја не знам, па ме баш то и интересује.. да ли се то може сматрати узимањем благослова или показивањем неког поштовања... увијек ме је то копкало... "Пред безумним не говори, јер неће марити за мудрост беседе твоје" Приче Соломунове 23:9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 Ovakve je V.Atanasije sve nogama u gu..cu iz Crkve, ali dobro ovi isu u Crkvi 8086.gif .... Он би реко да је незнавена. 0442_feel мада је она истакнути Судија и врло паметна жена. ал колико сам ја у току и Вујановић се изјашњава као атеиста. clap Да , изјашњава се као атеиста то сам чуо више пута.Интересантно видео сам неколико пута како узима благослов од +Амфилохија а најсвежије су оне слике на сајту Цариградске патријаршије , како целива руку патријарху Вартоломеју. Е то ме интересује..да ли он стварно узима благослов или показује само поштовање... Да ли може ко је сигуран у то да ми одговори.. Дуго сам читао сајтове попут ИХТУС и мало се тамо "школовао", па сам се нагледао слика гдје између осталог садашњи руски Патријарх (док још није био патријарх), љуби руку папи. Да ли то ради смирења ради или показује поштовање или шта већ ја не знам, па ме баш то и интересује.. да ли се то може сматрати узимањем благослова или показивањем неког поштовања... увијек ме је то копкало... Видиш како.Код мене у мом крају се из поштовања љубила рука Старијим , тако да ако нису целивали из верског осећања онда из људског поштовања. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука