Jump to content

Председници Тадић и Вујановић у посети Цетињском манастиру

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

Постављена слика

Извињавам  се  свима  и  свакоме, и  сигурно  не  видим  брвно  у  свом

оку,  и  сигурно  сам  жена  мува,  а  не  жена  пчела,

и  свака  част  овој  посети, и сигурно  је  она  значајна  за  државни  врх,

и   проче  и  проче...

Али,  дотична  госпођа, кршна  дама  из  ђетића,  вероватно  нема  стилисту,

најблаже  речено...

а  и  некога  да  је  посаветује, где  је  дошла  у  посету.

Да  се  не  налази  на  јахти  Жељка  Митровића  са  фармерима... 1414_feel

http://www.spc.rs/sr/predsednici_tadic_vujanovic_u_poseti_cetinjskom_manastiru

Подели на овим сајтовима

нека је, боље некако да је ушла у светињу, него никако.

не треба да нам сметају неуки, треба да нам сметају наше мане 1414_feel

Подели на овим сајтовима

Ovakve je V.Atanasije sve nogama u gu..cu iz Crkve, ali dobro ovi isu u Crkvi  :cheesy: ....

Он би реко да је незнавена. dada

мада је она истакнути Судија и врло паметна жена.

ал колико сам ја у току и Вујановић се изјашњава као атеиста. crvenilo

"Пред безумним не говори, јер неће марити за мудрост беседе твоје" Приче Соломунове 23:9

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ovakve je V.Atanasije sve nogama u gu..cu iz Crkve, ali dobro ovi isu u Crkvi  :) ....

Он би реко да је незнавена. bliss jeeee

ал колико сам ја у току и Вујановић се изјашњава као атеиста. bliss jeeee

Да , изјашњава се као атеиста то сам чуо више пута.

Интересантно видео сам неколико пута како узима благослов од +Амфилохија а најсвежије су оне слике на сајту Цариградске патријаршије , како целива руку патријарху Вартоломеју.

Подели на овим сајтовима

Ovakve je V.Atanasije sve nogama u gu..cu iz Crkve, ali dobro ovi isu u Crkvi  isus-sinai ....

Да,изузетна жена и врло добро познаје основе хришћанске вјере.Завршила је и филозофски факулетет у београду и не знам да ли је и даље професорица антропологије на универзитету.

погледајте рецимо њен текст - Sonja Tomović-Šundić: Njegoševa svjetlosna metafizika

Подели на овим сајтовима

Ovakve je V.Atanasije sve nogama u gu..cu iz Crkve, ali dobro ovi isu u Crkvi  319.gif ....

Он би реко да је незнавена. 0110_hahaha

ал колико сам ја у току и Вујановић се изјашњава као атеиста. 0110_hahaha

Интересантно видео сам неколико пута како узима благослов од +Амфилохија а најсвежије су оне слике на сајту Цариградске патријаршије , како целива руку патријарху Вартоломеју.

Е то ме интересује..да ли он стварно узима благослов или показује само поштовање...

Да ли може ко је сигуран у то да ми одговори..

Дуго сам читао сајтове попут ИХТУС и мало се тамо "школовао", па сам се нагледао слика гдје између осталог садашњи руски Патријарх (док још није био патријарх), љуби руку папи. Да ли то ради смирења ради или показује поштовање или шта већ ја не знам, па ме баш то и интересује..

да ли се то може сматрати узимањем благослова или показивањем неког поштовања... увијек ме је то копкало...

"Пред безумним не говори, јер неће марити за мудрост беседе твоје" Приче Соломунове 23:9

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ovakve je V.Atanasije sve nogama u gu..cu iz Crkve, ali dobro ovi isu u Crkvi  8086.gif ....

Он би реко да је незнавена. 0442_feel

ал колико сам ја у току и Вујановић се изјашњава као атеиста. clap

Е то ме интересује..да ли он стварно узима благослов или показује само поштовање...

Да ли може ко је сигуран у то да ми одговори..

Дуго сам читао сајтове попут ИХТУС и мало се тамо "школовао", па сам се нагледао слика гдје између осталог садашњи руски Патријарх (док још није био патријарх), љуби руку папи. Да ли то ради смирења ради или показује поштовање или шта већ ја не знам, па ме баш то и интересује..

да ли се то може сматрати узимањем благослова или показивањем неког поштовања... увијек ме је то копкало...

Видиш како.

Код мене у мом крају се из поштовања љубила рука Старијим , тако да ако нису целивали  из верског осећања онда из људског поштовања.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...