Милица Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 Шта се дешава по акваријумима, па то је читава животна драма! Посебно ме погађа кад рибице осете болест на некој "цимерки", па крену да је убијају, да јој помогну. Бар ја мислим да је то разлог. А може бити и вишак мужјака/женки у мало простора... или ко зна шта ... Овде можемо поделити искуства... и разменити рибице ;-))) Често оне које се покажу као агресивне у једном окружењу - буду мирне кад се пребаце у друго :-) Још и ово: шта ми можемо научити из тог света? Како је танан живот и како се лако све окрене где год погледаш ... Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Октобар 30, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2010 Uginule mi sve ribice iz akvarijuma!!! Nesto su se potrovale ... Nikad mi se to nije desilo! ! ! Uzas ... pomor ... oko 30 komada ... 4chsmu1 Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Октобар 30, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2010 Misu,bas mi je zao! "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Октобар 30, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2010 Šta ćeš, idemo dalje ... oformljujem ponovo sve iz početka :-) taman malo da promenim izgled i tako to :-) Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ристМико Написано Октобар 30, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2010 Uginule mi sve ribice iz akvarijuma!!! Nesto su se potrovale ... Nikad mi se to nije desilo! ! ! Uzas ... pomor ... oko 30 komada ... :cheesy: знам ја шта је то имао сам акваријум 0110_hahaha 0110_hahaha држао га једно три , четри године чак су рибице преживеле НАТО бомбардовање 0102_laugh на крају су веће појеле мање а остале угинуле. А накрају крајева остале су чиними се две и њих сам поклонио као и акваријум комшији тако сам се ратосиљао чување истих јер сам се сморио. Али препоручујем свима акваријум мене је одушевио а и одмарао ме некако гледајући га... ко знам ово ми је сада дало идеју можда хм поново почнем :cheesy: Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Новембар 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 Данас дошла ја на посао (ту ми је акваријум) и не смем ни да уђем у канцеларију да гледам тај помор ... колеге ми рекоше да смрди у соби, да се забарило све ... уф ... и ајд шта ћу, ко ће ако нећу ја ... привирим мало око акваријума ... и имам шта да видим! Преживеле ми три рибице, два алгара и муљаш :-) Е моје среће тада :-)))) Они су ми омиљени, поред скалара који ипак није преживео. Сад је акваријум опран и напуњен, чекам да одлежи вода ... па да формирам све из почетка :-)) Лепо је имати живе принове увек :-)) Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ритам Написано Новембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 Mislim da je pretjerana tolika briga oko neceg kao sto su akvarijumske ribice... 89898989898989 Ne mrzim zivotinje (sto se vidi na avataru), i ne zelim nikog da uvrijedm ovdje... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Новембар 2, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 2, 2010 Није то сваки дан ... повремено се десе те акваријумске драме, па треба реаговати. После прођу месеци без проблема ... Само их нахраниш, мало одмориш очи и то је то. Неки пут опереш филтер :-) Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука