раб.аџија Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 8 jezica klapklap evo ovaj gricka sargarepu, jos i mljacka sHa_sarcasticlol ali on je neki veliki jez...za te bebe jezeve mozda pomogno bebca rana, ona kasasta...jos na netu pise da jedu i voce i povrce i meso! Hedgehog Eating a Carrot! Ježeva Kućica (Prvi Dio) - Podsjetnik na djetinjstvo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 Иначе су пуни бува. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanjica Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 аааа осам малих јежића klapklap dada баш су слатки 0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt='sHa_sarcasticlol' /> ''...Бура живота не плаши онога у чијем срцу сија светлост Твога Божанственога Огња...'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 Колико знам, једу шта хоћеш! Неки мајстори давно код мене у крјау су давали јежу остатке од своје клопе ... знам да су се на менију нашли хлеб, јаја итд. И све је било у реду. Знају они сами шта им се једе а шта не! п.с. оћу ја јежаааааа! Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука