Гости Guest свештеник Иван Написано Јул 5, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 5, 2010 шифра за предавање je logos2010 Циклус предавања "Васељенски сабори у историји Цркве и њихов значај данас" Тема: Први васељенски саборвреме: Четвртак, 08. јули у 19:30предавач: о. Агапије Пре приступа предавањима прочитајте УПУТСТВО ЗА КОРИШЋЕЊЕ TeamSpeakaВажно обавештење:Предавања су ограничена за 40 корисника на једном предавању. Због тога пожурите да заузмете своје место. Само чланови форума могу да присуствују предавањима. Ваше Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јул 5, 2010 Пријави Подели Написано Јул 5, 2010 А ко је ђакон Љубиша.Не сећам се да сам га сретао на форуму... Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јул 5, 2010 Пријави Подели Написано Јул 5, 2010 E ovo moram da otpratim 0706_read bravo za tajming :0104cheesy: :bicycle_2: bicycle tanning http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 5, 2010 Пријави Подели Написано Јул 5, 2010 А ко је ђакон Љубиша.Не сећам се да сам га сретао на форуму... o.Agapije :0104cheesy: ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јул 5, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 5, 2010 Ово је врло битна тема и после историјског прегледа првог васељенског сабора биће окренута данашњим догађајима у Цркви. Обавезно да дођете, али препоручујем бар пола сата пре да се укључите због великог броја слушалаца. Нажалост, ограничени смо само на 40 online корисника. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јул 5, 2010 Пријави Подели Написано Јул 5, 2010 А ко је ђакон Љубиша.Не сећам се да сам га сретао на форуму... o.Agapije :huh: ... ОК.Хвала. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јул 5, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 5, 2010 Ово је врло битна тема и после историјског прегледа првог васељенског сабора биће окренута данашњим догађајима у Цркви. Обавезно да дођете, али препоручујем бар пола сата пре да се укључите због великог броја слушалаца. Нажалост, ограничени смо само на 40 online корисника. ....мала исправка, тема неће бити окренута данашњима догађајима у Цркви. То би требало да буде посебна тема. :huh: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Јул 5, 2010 Пријави Подели Написано Јул 5, 2010 време: среда, 07. јули у 19:30 89898989898989 среда ђакон Љубиша у четвртак о.Агапије :huh: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јул 5, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 5, 2010 време: среда, 07. јули у 19:30 89898989898989 среда ђакон Љубиша у четвртак о.Агапије :huh: Грешка је , биће само Четвртак, 7:30 ч....Агапије сада ћемо исправити.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јул 5, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 5, 2010 Да, да четвртак.... ја погрешио... није ни чудо. Sorry Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Јул 5, 2010 Пријави Подели Написано Јул 5, 2010 0110_hahaha :huh: 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 5, 2010 Пријави Подели Написано Јул 5, 2010 A ova seka kad ne bi primetila :huh: 0110_hahaha 0110_hahaha ..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Јул 5, 2010 Пријави Подели Написано Јул 5, 2010 Кад не би заиста... 0110_hahaha 0110_hahaha :huh: 0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' /> 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 А ко је ђакон Љубиша.Не сећам се да сам га сретао на форуму... klapklap А ја се питала где је нестао!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Morgoth Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 У бре и ја би ово да послушам ако сме? “I am a part of the evil which exists to oppose other evils... On that Great Day of which prophets speak but in which they do not truly believe, on that day when the world is completely cleansed of evil, then I, too, will go down into darkness, swallowing curses. Perhaps even sooner than that..." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука