Милан Меденица :) Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 Хвала браћо. Да сте ми живи, здрави и весели! A sestre?! најбоље да треба двапут да ти се захвали klapklap клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 Хвала браћо. Да сте ми живи, здрави и весели! A sestre?! најбоље да треба двапут да ти се захвали klapklap Nego sta! :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 Честитке брату дипл. шаље сестра која је, на исти дан, пре пуууно година испред свог имена "турила" проф. И која је на исти празник ушла у Христову Цркву. bliss jeeee и Преподобној мати Анастасији! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jadranka1 Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 Cestitke!Da budes narodu svom na korist! A 5.7. pre 16 godina ja upisala fakultet!!!Ostare se,bre... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука