Аљонка Написано Јул 6, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 Pitao sam danas devojku mog brata zavrsila medicinu Pa daj reci, sta cekas Pa eto rekao sam ti razliku. Astma su ti napadi, uzrokovani alergiski... a bronhitis ti je vezan za sekret (slajm neznam kako se kaze kod vas) koji zahvata pluca t.j alveole u nju i pritisce ih i tako se guse. Nije isto al je isto Trust me, i kod astme se javlja sekret, i to baaaaaaaas... 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 ...ovaj Jovanov post dosta stvari govori ... Aljonka pitao sam starog za sirup ,i on kaže pio je ali nikakvog pomaka nije bilo na bolje... "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јул 6, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 ...ovaj Jovanov post dosta stvari govori ... Aljonka pitao sam starog za sirup ,i on kaže pio je ali nikakvog pomaka nije bilo na bolje... A jel pokusao da prestane da pusi? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 ...ovaj Jovanov post dosta stvari govori ... Aljonka pitao sam starog za sirup ,i on kaže pio je ali nikakvog pomaka nije bilo na bolje... A jel pokusao da prestane da pusi? To je već druga priča,što se cigareta tiče... Koliko sam ja shvatio,džaba sirup ako nema sekreta koji treba da se iskašlje već samo onaj suv kašalj ...u stvari to je više zacenjivanje. Naravno da su cigarete prioritetne za odbaciti u svemu tome. "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јул 6, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 ...ovaj Jovanov post dosta stvari govori ... Aljonka pitao sam starog za sirup ,i on kaže pio je ali nikakvog pomaka nije bilo na bolje... A jel pokusao da prestane da pusi? To je već druga priča,što se cigareta tiče... Koliko sam ja shvatio,džaba sirup ako nema sekreta koji treba da se iskašlje već samo onaj suv kašalj ...u stvari to je više zacenjivanje. Naravno da su cigarete prioritetne za odbaciti u svemu tome. Jel isao kod nekog lekara? Jel obavio sve preglede? Jel to sigurno astma? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 ...ovaj Jovanov post dosta stvari govori ... Aljonka pitao sam starog za sirup ,i on kaže pio je ali nikakvog pomaka nije bilo na bolje... A jel pokusao da prestane da pusi? To je već druga priča,što se cigareta tiče... Koliko sam ja shvatio,džaba sirup ako nema sekreta koji treba da se iskašlje već samo onaj suv kašalj ...u stvari to je više zacenjivanje. Naravno da su cigarete prioritetne za odbaciti u svemu tome. Jel isao kod nekog lekara? Jel obavio sve preglede? Jel to sigurno astma? Ma da. Čak je sada imao i operaciju nosne devijacije,koju vuče evo koliko godina,i oštećenu sluzokožu ,dobrano. Čak ima i indicija da je to pospješilo nastajanje astme. "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јул 6, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 Ma da. Čak je sada imao i operaciju nosne devijacije,koju vuče evo koliko godina,i oštećenu sluzokožu ,dobrano. Čak ima i indicija da je to pospješilo nastajanje astme. Uf, to onda mora da je problem... Jer kad ne moze normalno na nos da dise, to vise iritira kasalj. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
presretach Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 Evo jedan odlican sajt za asmaticare http://www.astma.rs/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
стаклено_око Написано Август 21, 2011 Пријави Подели Написано Август 21, 2011 Имам астму од кад знам за себе и то сам имао толико тешку астму да сам тек пре пар година сазнао на офталмолошком прегледу да имам у очима нека ситна оштећења проузрокована недостацима кисеоника. Те "пукотине" као не ометају вид,али се просто виде на тој машини код офталмолога. Тај офталмолог,иначе мој пријатељ се одсекао од страха кад је видео, мислио да имам неки рак ил тако нешто,али хвала Богу, кад је још мало увеличао и снимио,није било то. Иначе живим у Војводини и кажу да је овде јако загађен ваздух и да се зато јако много деце рађа са астмом ,а вероватно и сва та бомбардовања и ратови остављају последице последице, зрачења и тако то. Али, ја сам у нашој Србији нашао парче неба за нас асматичаре...то је град Ниш. Живео сам 5 година тамо,а препород сам већ првог дана осетио...просто ми није требала ни пумпица, ни капи за нос, ништа...Био сам на разним планинама, морима ,језерима,лекарима,надрилекарима,али пресудна је била Нишка клима, бар за мене...ја сам тамо дисао пуним плућима и по први пут у животу опуштено дисао на нос...да не поверујеш. Док сам био тамо, тих 5 година,можда сам 5 пута узео пумпицу и то више из страха кад падне киша,па буде влага у ваздуху која ми смета...та клима је просто загасила ту моју астму,не знам како ,и сад, 4 године по повратку оданде, хвала Богу,ок сам, узмем понекад пумпицу,али више превентивно. једина моја грешка коју сам направио кад сам видео да ми је боље је што сам почео да пушим...ал шта ћеш, таки је човек 0304_smile4 0304_smile4 Ima ljudi koji ne nose brkove, nema ljudi koji nemaju dugove Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Август 21, 2011 Пријави Подели Написано Август 21, 2011 u mojoj familiji astma i uopste problemi sa disajnim putevima su uobicajeni. Za disjne puteve kazu da je odlicna bokvica i caj od nje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Август 21, 2011 Пријави Подели Написано Август 21, 2011 ...ovaj Jovanov post dosta stvari govori ... Aljonka pitao sam starog za sirup ,i on kaže pio je ali nikakvog pomaka nije bilo na bolje... A jel pokusao da prestane da pusi? Prestao! Situacija neuporedivo bolja! "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Август 21, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Август 21, 2011 ...ovaj Jovanov post dosta stvari govori ... Aljonka pitao sam starog za sirup ,i on kaže pio je ali nikakvog pomaka nije bilo na bolje... A jel pokusao da prestane da pusi? Prestao! Situacija neuporedivo bolja! Bravo! dizzy999 A ja razmisljala da pocnem da pusim, hi hi hi idea))) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука