Jump to content

Утисак чланова

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

• Гости

...о тв емисијама. Дакле, о Утиску недеље, Кључу, Можда да-можда не итд.

Синоћ сам пропратио Вука Јеремића, Ђорђа Вукадиновића и оног Прокића у Утиску недеље. Лично, допада ми се Вук Јеремић-сталожен, аргументован, одмерено родољубив, одаје утисак искрености. Вукадиновић на нивоу, Прокић такође на (свом) нивоу. Имам осећај да је Јеремић на `тапету` и да је питање времена кад ће бити смењен, можда грешим. Оно са Обамом и мувом је више него патетично...

Подели на овим сајтовима

utisak nedelje, jedina od tih koju redovnije pratim, posto provodim nedelju sa ocem najcesce.

oce ovde se jedino ti i ja ne slazemo u fundamentu.

meni taj sraf jeremic dodje kao produzen jezik tadica, a tadic je opet neciji sraf. nesto me nisu ubedili da rade za dobrobit moju ili tvoju, vec samo svoju.

ta politika je ko jedno predugacko stepeniste - kad ne moze vise da napreduje u zemlji, onda van nje krece da trazi moc i vlast.

ipak mi je licemeran sto nece da kaze istinu, nego ko sapun - hop, jeste, nije.

nesto nisam imao bas strpljenja da ga slusam dugo, otisao sam sa sestricom da se igram ...

interesantno bi mi bilo da je olja bila sopstveni utisak. nije da sam ocekivao, ali bi svakako bilo zanimljivo.

onaj jadnicak od novinara u cijoj se to emisiji desilo (obama i muva) je zaista bio presrecan sto je usao u istoriju, i uopste mu nije smetao nacin ...

meni to nekako tuzno ...

kljuc i voditeljka. ona ima bas dobru prespektivu da postane bas opasan novinar. puno ne ume, al se kvalitetno snadje, to vise cenim nego samo znanje.

ima zanimljive teme, i na jedan drugaciji nacin ih obradjuje. cuo sam da sam propustio "milana tarota", ne mogu da verujem da je covek objavio knjigu "thank you for everything",

pa to je surovu realnost nabiti u lice svakom u nemoci svojoj u kojoj ga je pozvao ...  :wink: :cheesy3: :mad: :o

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
Подели на овим сајтовима

Не гледам тв,иако имам и кабловску и сателит јер заиста сматрам да нема шта више да се види и чује осим оне старе:лаж,лаж и само лаж..

Видим неко је убацио Милана Тарота-одлично 0442_feel.Утабана стаза заглупљивања већ заглупљених....Пита отац сина који стално шалта канале:Сине, шта ћеш да будеш кад порестеш?Побогу тата, па логично је Форест Г(Д)амп 319.gif

potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

• 4 years later...

Не знам, ал' ме баш јуче пријатно изненадио главни Aдминистратор ( https://www.pouke.org/forum/topic/20100-%D1%9B%D0%B8%D1%80%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%B8-latinica/page-2#entry998350 )... види с њим.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...