Гости Guest Alefshin Написано Јун 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 22, 2009 ...о тв емисијама. Дакле, о Утиску недеље, Кључу, Можда да-можда не итд. Синоћ сам пропратио Вука Јеремића, Ђорђа Вукадиновића и оног Прокића у Утиску недеље. Лично, допада ми се Вук Јеремић-сталожен, аргументован, одмерено родољубив, одаје утисак искрености. Вукадиновић на нивоу, Прокић такође на (свом) нивоу. Имам осећај да је Јеремић на `тапету` и да је питање времена кад ће бити смењен, можда грешим. Оно са Обамом и мувом је више него патетично... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 22, 2009 Пријави Подели Написано Јун 22, 2009 utisak nedelje, jedina od tih koju redovnije pratim, posto provodim nedelju sa ocem najcesce. oce ovde se jedino ti i ja ne slazemo u fundamentu. meni taj sraf jeremic dodje kao produzen jezik tadica, a tadic je opet neciji sraf. nesto me nisu ubedili da rade za dobrobit moju ili tvoju, vec samo svoju. ta politika je ko jedno predugacko stepeniste - kad ne moze vise da napreduje u zemlji, onda van nje krece da trazi moc i vlast. ipak mi je licemeran sto nece da kaze istinu, nego ko sapun - hop, jeste, nije. nesto nisam imao bas strpljenja da ga slusam dugo, otisao sam sa sestricom da se igram ... interesantno bi mi bilo da je olja bila sopstveni utisak. nije da sam ocekivao, ali bi svakako bilo zanimljivo. onaj jadnicak od novinara u cijoj se to emisiji desilo (obama i muva) je zaista bio presrecan sto je usao u istoriju, i uopste mu nije smetao nacin ... meni to nekako tuzno ... kljuc i voditeljka. ona ima bas dobru prespektivu da postane bas opasan novinar. puno ne ume, al se kvalitetno snadje, to vise cenim nego samo znanje. ima zanimljive teme, i na jedan drugaciji nacin ih obradjuje. cuo sam da sam propustio "milana tarota", ne mogu da verujem da je covek objavio knjigu "thank you for everything", pa to je surovu realnost nabiti u lice svakom u nemoci svojoj u kojoj ga je pozvao ... :wink: :mad: :o клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 17, 2009 Пријави Подели Написано Јул 17, 2009 еееее благо теби драга александра, ти живиш у малом Рају и немој нико да ти каже другачије клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Јул 18, 2009 Пријави Подели Написано Јул 18, 2009 Bog nek vas cuva Aleksandra, Hvala sto ste podelili svoju intimu sa nama. Na mnogaja ljeta! 0705_read My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Јул 24, 2009 Пријави Подели Написано Јул 24, 2009 Не гледам тв,иако имам и кабловску и сателит јер заиста сматрам да нема шта више да се види и чује осим оне старе:лаж,лаж и само лаж.. Видим неко је убацио Милана Тарота-одлично 0442_feel.Утабана стаза заглупљивања већ заглупљених....Пита отац сина који стално шалта канале:Сине, шта ћеш да будеш кад порестеш?Побогу тата, па логично је Форест Г(Д)амп 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Јел глед'о неко Fonts of the Week на betype.co? w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 kako se skida? ne vidim opciju za download Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Не знам, ал' ме баш јуче пријатно изненадио главни Aдминистратор ( https://www.pouke.org/forum/topic/20100-%D1%9B%D0%B8%D1%80%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%B8-latinica/page-2#entry998350 )... види с њим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука