w.a.mozart Написано Јул 30, 2010 Пријави Подели Написано Јул 30, 2010 isus-sinai baš vala...razumem je potpuno...znam jednu olgu i sva je nezgrapna... nego olgice,jeste li vi vaspitačica ... 89898989898989 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
olgica Написано Август 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 4, 2010 1314_womens baš vala...razumem je potpuno...znam jednu olgu i sva je nezgrapna... nego olgice,jeste li vi vaspitačica ... 89898989898989 Dobar dan. Evo, posle nekoliko dana dodjoh da vidim sta ima i vidim poruka. Da ja sam vaspitacica https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0705_read.gif i radim na Aleksinackom rudniku. Grupa je mesovita od 2,5 god. do predskolskog uzrasta. Uvek nam je lepo i veselo. 70A.gif Речи су као пчеле, оне су истовремено и мед и жаока. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 verujem da je toj deci lepo sa vama...što nije slučaj u svim vrtivrtiću mog deteta sam sticajem okolnosti 3 puta uzastopno ulazio u roku od par minuta i uvek video vaspitačicu kako tipka poruke u nekom ćošku učionice 1314_womens Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Септембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2010 Ја сам служио војску у вртић 8084.gif ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2010 Ја сам служио војску у вртић 0110_hahaha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 0110_hahaha care 0110_hahaha Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
olgica Написано Септембар 21, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 21, 2010 Ја сам служио војску у вртић pravopop dada Zavisi sta si radio, ali sa decom lepo raditi. Речи су као пчеле, оне су истовремено и мед и жаока. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Септембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2010 Ја сам служио војску у вртић Zavisi sta si radio, ali sa decom lepo raditi. Ма било супер... mense0198626478946378946... били су чак и превише коректни... обавеза ми је била да дођем на доручак...доручкујем.... сачекам ручак...ручам.... па кући да се одморим и спремим за сутра... ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
olgica Написано Октобар 3, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 3, 2010 MOJA PORODICA Речи су као пчеле, оне су истовремено и мед и жаока. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука