Гости Guest свештеник Иван Написано Јун 30, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 30, 2010 Као и сваког месеца трудимо се да Вас обрадујемо лепом и корисном календар-позадином за Ваш рачунар. Овога пута смо спремили неколико интересантних календара 4chsmu1 предлог: десни клик на слику и опција save as, те га запамтите тамо где желите у компјутеру, а онда га поставите за позадину. 800*600 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јун 30, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 30, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јун 30, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 30, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јун 30, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 30, 2010 Ево још неких: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јун 30, 2010 Пријави Подели Написано Јун 30, 2010 супер је, хвала Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јун 30, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 30, 2010 А ево и Данијелиних Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 30, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 30, 2010 Свака вам част confused Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јун 30, 2010 Пријави Подели Написано Јун 30, 2010 E vala stvarno svaka čast.... Danči prevazišla si sebe ovaj put confused .... A čiji je prvi? Ovog našeg modernog pope confused ili .....? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јун 30, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 30, 2010 Ех, није мој, нисам баш толико модеран confused Наш брат и члан Qbin, оначе један од наших сарадника за редизајн сајта. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јун 30, 2010 Пријави Подели Написано Јун 30, 2010 Qbin rules confused ..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јун 30, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 30, 2010 Ово су најлепши календари до сада. Хм, то увек кажемо... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 30, 2010 Пријави Подели Написано Јун 30, 2010 hrana za sujetu confused "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
olgica Написано Јул 1, 2010 Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 Календари су прелепи. Ја сам их преузела за деск, Речи су као пчеле, оне су истовремено и мед и жаока. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука