Jump to content

Истина је само једна-Монах Артемије

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Да ли сте бановани из фејсбук групе - Истина=+Артемије  

84 члановâ је гласало

1. 1. Да ли сте бановани из фејсбук групе - Истина=+Артемије

• Да
      24
    • Не
      18
    • Још нисам
      6
    • Саблажњава ме шта се тамо ради
      33
    • Потпуно их подржавам
      7

Препоручена порука

Odakle ti to da je neko zamerao kratku bradu i kosu ovim popovima, eno ti album pa sestro citaj,ne komentarisi sve sto Meda prospe.

Slika je valjda bila kao novotarci pa eto neke slike, ali su kasnije izbrisali i stavili  fotku o.Ugrina.

Tekst ''kako prepoznati novotarca'' ne pominje kratke brade i kose.

Evo procitah ga ponovo.

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат

пази, молим те, бришу се коментари мирјана који нису истог мишљења, цитирају светитеље и узвикују Христос Васкрсе, ал зато се гаје овакви крволочни:

Постављена слика

Ovo je klasicna podmetacina, i secam se da sam sa ovim deckom tamo vodio polemiku, i to je bila jako poucna polemika, obrisali su i njega i njegove postove, a bilo ih je par, evo pronadjite temu i videcete da nema ni mojih ni njegovih postova.

Ban je odmah dobio, a ja par meseci kasnije.

како да не, подметачина.  0110_hahaha

нисам приметио да је обрисан овај коментар, а сад и не можемо толико уназад да идемо јер фејс не дозвољава  4chsmu1

мени је требало читавих 6 сати да добијем бан, а ти мора да си им се много шлихтао са својим истомишљеним коментарима  0102_laugh

јел треба САД да одем на групу и повадим редом коментаре који нису обрисани, и које сами админи жрвљају по тој групи, да видиш колико банова мозга има на једном месту?

greengrin

Smeje se ona, smeje se on, e ja necu.

Lako je proverljivo, i ovaj dijalog je vodjen ispod albuma ''kako prepoznati novotarca'' secam se da smo se nekolicina nas pobunili protiv njega, jer je lepo rekao o fireru, tj crnogorcu iz Novog Sada, koji je povezan sa sluzbom i to radi po zadatku.

On je obrisan i banovan.

evo albuma:

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=498633566605&set=a.498629146605.273475.93589526605&ref=nf#!/album.php?aid=249078&id=93589526605

умишљена параноја на нивоу разних ''служби'', ''праведности'', ''прогона'', ''литургије'', ''владичанства'', ''монаштва'', генерално се гради паралелна реалност која не постоји а већина људи тамо има слично крволочне коментаре и још као падају у несвест што виде ''новотарца''  0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

значи, само чекам једно јутро да осване читава фармација колико апокалиптичних и дистопичних умова на једном месту.

Подели на овим сајтовима

Цитат

Odakle ti to da je neko zamerao kratku bradu i kosu ovim popovima, eno ti album pa sestro citaj,ne komentarisi sve sto Meda prospe.

Slika je valjda bila kao novotarci pa eto neke slike, ali su kasnije izbrisali i stavili  fotku o.Ugrina.

Tekst ''kako prepoznati novotarca'' ne pominje kratke brade i kose.

Evo procitah ga ponovo.

ајде кад си мудријаш, објасни нам потанко како се препознаје ''новотарац'' и шта то уопште значи  0102_laugh
Подели на овим сајтовима

Извињавам се онда,не идем на ту страницу.Мислила сам да коментаришу изглед свештеника а како препознати новотарца је још и горе.

Зашто идеш на ту страницу? 0102_laugh

Видиш ли колико мржње има?

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

Цитат

Извињавам се онда,не идем на ту страницу.Мислила сам да коментаришу изглед свештеника а како препознати новотарца је још и горе.

Зашто идеш на ту страницу? 4chsmu1

Видиш ли колико мржње има?

како зашто?

иде човек да се ''причести''  0102_laugh

Подели на овим сајтовима

Ovo polako prelazi u bljutavilo,kao i ova cela tema.

Ne mogu ovde vise da pisem, a kako prepoznati novotarca, eno ti tekst pa ga citaj.

Dosta su uboli.

Tamo odlazim da citam i vidim, kao i uostalomi vecina ovdasnjih clanova, koji se tamo obavestavaju sta imau suprotnom taboru, i kako masa reaguje, i kakav je puls naroda i vernika.

Da, ja volim monaha Artemija,i to ne krijem, a o razlozima na nekim drugim temama..

Pozzz..

Свима је добро познато да о. Артемије није више владика,

молим да се поштује одлука СПЦ.

Модератор миш Мицко

Подели на овим сајтовима

Цитат

Ovo polako prelazi u bljutavilo,kao i ova cela tema.

Ne mogu ovde vise da pisem, a kako prepoznati novotarca, eno ti tekst pa ga citaj.

Dosta su uboli.

Tamo odlazim da citam i vidim, kao i uostalomi vecina ovdasnjih clanova, koji se tamo obavestavaju sta imau suprotnom taboru, i kako masa reaguje, i kakav je puls naroda i vernika.

Da, ja volim Da, ja volim monaha Artemija,i to ne krijem, a o razlozima na nekim drugim temama..

Pozzz..

Свима је добро познато да о. Артемије није више владика,

молим да се поштује одлука СПЦ.

Модератор миш Мицко

Искрен си човек.Желим ти само најбоље.

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

Цитат

На тој теми има и коректних коментара у вези владике Хризостома и његове болести али ви то не желите и нећете да видите него само наводите оне негативне...то довољно говори о вама и вашој мржњи према свима који подржавају једног ****...Артемија наравно !

Артемије није канонски епископ. Он је монах. Ако се сматраш припадником СПЦ онда поштуј канонски поредак у њој који влада, без обзира какве личне симпатије или антипатије градио према било ком клирку.

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Постављена слика

Uploaded with ImageShack.us

или ће бити велика туга по нас да још монаха уђе директно у  раскол или ће Истинаши испасти лажљивци по ко зна који пут? facenew22222222 facenew22222222 facenew22222222

Подели на овим сајтовима

Иван објаснио...... погледајте од 58:00.... 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Клип је уклоњен због недоличног саджаја.

За сва питања, обратити се миш Мицку.

Подели на овим сајтовима

Цитат

И шта каже Ноле ?

каже: " тениски рекет у неким случајевима може послужити и као предмет за неке друге намјене"....

јес ти на нешто друго мислио?!

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

И шта каже Ноле ?

каже: " тениски рекет у неким случајевима може послужити и као предмет за неке друге намјене"....

јес ти на нешто друго мислио?!

Мислиш на овако нешто... :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...