Jump to content

Истина је само једна-Монах Артемије

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Да ли сте бановани из фејсбук групе - Истина=+Артемије  

84 члановâ је гласало

1. 1. Да ли сте бановани из фејсбук групе - Истина=+Артемије

• Да
      24
    • Не
      18
    • Још нисам
      6
    • Саблажњава ме шта се тамо ради
      33
    • Потпуно их подржавам
      7

Препоручена порука

знате шта, ово је мој коментар на ову ''славну'' групу, монаха Артемија, његове папазјаније, оне рашчињене кампере што се издају за монахе Цркве и оне који се фурају на посрнуле плићаке духовности кусајући душепогубну супицу:

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

јао, види извађено из контекста  stadaradim 0212_rolleyes :291291291:

Постављена слика

Ovo jeste izvadjeno iz konteksta i evo sada sam tamo na toj stranici, gleam fotografije i to je u vezi one knjige, KOLIBA, i album se zove raskrinkavanje sektaske knjige, od Vladimira Dimitrijevica.

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=498633566605&set=a.498629146605.273475.93589526605&ref=nf#!/album.php?aid=204485&id=93589526605

Подели на овим сајтовима

пази, молим те, бришу се коментари мирјана који нису истог мишљења, цитирају светитеље и узвикују Христос Васкрсе, ал зато се гаје овакви крволочни:

Постављена слика

Ovo je klasicna podmetacina, i secam se da sam sa ovim deckom tamo vodio polemiku, i to je bila jako poucna polemika, obrisali su i njega i njegove postove, a bilo ih je par, evo pronadjite temu i videcete da nema ni mojih ni njegovih postova.

Ban je odmah dobio, a ja par meseci kasnije.

Подели на овим сајтовима

јао, види извађено из контекста  :229229229: greengrin greengrin

Постављена слика

Ovo jeste izvadjeno iz konteksta i evo sada sam tamo na toj stranici, gleam fotografije i to je u vezi one knjige, KOLIBA, i album se zove raskrinkavanje sektaske knjige, od Vladimira Dimitrijevica.

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=498633566605&set=a.498629146605.273475.93589526605&ref=nf#!/album.php?aid=204485&id=93589526605

видим, коментар испод слике је баш извађен из контекста  stadaradim 0212_rolleyes :291291291:
Подели на овим сајтовима

пази, молим те, бришу се коментари мирјана који нису истог мишљења, цитирају светитеље и узвикују Христос Васкрсе, ал зато се гаје овакви крволочни:

Постављена слика

Ovo je klasicna podmetacina, i secam se da sam sa ovim deckom tamo vodio polemiku, i to je bila jako poucna polemika, obrisali su i njega i njegove postove, a bilo ih je par, evo pronadjite temu i videcete da nema ni mojih ni njegovih postova.

како да не, подметачина.  :291291291:

нисам приметио да је обрисан овај коментар, а сад и не можемо толико уназад да идемо јер фејс не дозвољава  0212_rolleyes

мени је требало читавих 6 сати да добијем бан, а ти мора да си им се много шлихтао са својим истомишљеним коментарима  stadaradim

јел треба САД да одем на групу и повадим редом коментаре који нису обрисани, и које сами админи жрвљају по тој групи, да видиш колико банова мозга има на једном месту?

Подели на овим сајтовима

јао, види извађено из контекста  :229229229: greengrin greengrin

Постављена слика

видим, коментар испод слике је баш извађен из контекста  stadaradim 0212_rolleyes :291291291:

Gore si ih nazvao svakakvim imenima i to da su cirkus koji deli supicu dusepogubnuumesto svete tajne.

Pa sta si ocekivao nego da mozda bas zbog tebe, kazu ekumeno/novotarac?

Подели на овим сајтовима

Oni nas kao vole...mene su prvo izvredjali, a onda i banovali i izbrisali sve moje komentare.

Samo zato sto sam na svaku njihovu provokaciju odgovarala sa stadaradim!

А шта си друго очекивала од секте? Секта је таква по себи - затворена, једноумна, слепоследујућа и не трпи неистомишљенике.

Подели на овим сајтовима

Posto nas je Valentina sve poslala svojom ljubeobilnoscu na neuropsihijatriju, a Justnijan izvadio iz konteksta sta njemu odgovara, kao u ostalom i ova tema na ovoj stranici, mozemo da pocnemo da se mrzimo i satiremo.

Tamo ne znam ko je proglasio da je vl.Irinej umro, jer se dobro secam njihovih komentara, kada je palo zvono u Celijama kada je Vladika Irinej ulazio u Manastir, onda posle par meseci na kanonizaciji mu je pozlilo u istom manastiru i hitna pomoc ga je odvezla, i mnogi su govorili u komentarima da je to opomena.

Kada je vladika Hrizostom operisan, niko od zvanicnih medija, ili sajtova poput stadaradim, ili ''Verujem'' nisu objavili tu informaciju(ako jesu ja molim za oprostaj), makar kao poziv da se umnoze molitve za naseg vladiku koji je oboleo od bolesti koja hara Srbijom kao epidemija.

A ovde koliko se secam  postoji tema molitvena podrska.

Tu informaciju admini sa te famozne grupe su objavili sa recima, Gospod opominje vladiku Hrizostoma i kroz zemljotres i kroz bolest, i mi koji trebamo da se molimo i za neprijatelje, utoliko vise umnozimo molitve za vladiku NASE SPC, da ga ozdravii vrati na put ispovednistva.

To je za svaku pohvalu, a to sto oni vide znake u padanju zvona, i bolestima..to je njihovo pravo..mozda grese, a mozda i ne, Bog zna.

Ne pravite strasnije nego sto jeste, nego ajde malo da se spusti lopta.

Ево информације из прве руке,пошто  смо често у Ћелијама и то годинама.

Два звона су била постављена у порти и чекала су донаторе,неко да приложи за њих а били су постављени на некој дрвеној конструкцији и прилично тешка па се десило искушење које нема везе са уласком у Ћелије Владике Иринеја,

друго,јесте му позлило али га није одвезла хитна помоћ...Боже драги...

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

шта, свештеник са кратком брадом нема благодат?

хула на Светог Духа, ето шта.  stadaradim 0212_rolleyes :291291291:

Постављена слика

Nisi mi jasan sta si hteo sa ovom fotografijom, jer su je obrisali.

Dole su napisali da su slucajno uzete fotografije svestenika beogradske Arhiepiskopije.

Evo ti albuma gde oni govore o stanju u Bogoslovijama i stancovanju novih teologa, i ta slucajno uzeta fotografija je izbrisana.

Znam da je bila, i trazim je evo 15 minuta, i evo ovde kazu uklonjena.

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=498633566605&set=a.498629146605.273475.93589526605&ref=nf#!/album.php?aid=210030&id=93589526605

Подели на овим сајтовима

Slazem se s Aleksandrom.Jedino pametno sto sam uradila otisavsi na doticnu stranicu na fejsu jeste sto sam sacuvala ikone koje sam tamo nasla  4chsmu1 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

јао, види извађено из контекста  greengrin greengrin greengrin

Постављена слика

видим, коментар испод слике је баш извађен из контекста  0102_laugh 4chsmu1 0110_hahaha

Gore si ih nazvao svakakvim imenima i to da su cirkus koji deli supicu dusepogubnuumesto svete tajne.

Pa sta si ocekivao nego da mozda bas zbog tebe, kazu ekumeno/novotarac?

него шта су него позориште и циркус фрикова који спроводе над заведеним, слаганим, отрованим и превареним нарадом позориште и воде их у душегубје таквим супицама, па се још и лажно издају за владику и монахе.

само у Србији, другде би већ били у затвору, па нек се тамо подвизавају и проповедају своју ''истину'' у пастира овцама које праве од људи.

и шта сад ако ме неко назове екуменистом, новотарцем, јеретиком, будалом, дворском лудом, бившим наркоманом ... па и код неких владика да ме пријављују ...  јел то ја сад треба да паднем у несвест?  0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

како да не, подметачина.  0110_hahaha

нисам приметио да је обрисан овај коментар, а сад и не можемо толико уназад да идемо јер фејс не дозвољава  4chsmu1

мени је требало читавих 6 сати да добијем бан, а ти мора да си им се много шлихтао са својим истомишљеним коментарима  0102_laugh

јел треба САД да одем на групу и повадим редом коментаре који нису обрисани, и које сами админи жрвљају по тој групи, да видиш колико банова мозга има на једном месту?

0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

шта, свештеник са кратком брадом нема благодат?

хула на Светог Духа, ето шта.  0110_hahaha 0110_hahaha greengrin

Постављена слика

Nisi mi jasan sta si hteo sa ovom fotografijom, jer su je obrisali.

Dole su napisali da su slucajno uzete fotografije svestenika beogradske Arhiepiskopije.

Evo ti albuma gde oni govore o stanju u Bogoslovijama i stancovanju novih teologa, i ta slucajno uzeta fotografija je izbrisana.

Znam da je bila, i trazim je evo 15 minuta, i evo ovde kazu uklonjena.

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=498633566605&set=a.498629146605.273475.93589526605&ref=nf#!/album.php?aid=210030&id=93589526605

види молим те што си препреден, а прва слика је са оцем Угрином Поповићем, једним од свештеника овог форума  0102_laugh

па ти си неки мудријаш, а?  4chsmu1 0110_hahaha 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

како да не, подметачина.  0110_hahaha

нисам приметио да је обрисан овај коментар, а сад и не можемо толико уназад да идемо јер фејс не дозвољава  4chsmu1

мени је требало читавих 6 сати да добијем бан, а ти мора да си им се много шлихтао са својим истомишљеним коментарима  0102_laugh

0110_hahaha

Smeje se ona, smeje se on, e ja necu.

Lako je proverljivo, i ovaj dijalog je vodjen ispod albuma ''kako prepoznati novotarca'' secam se da smo se nekolicina nas pobunili protiv njega, jer je lepo rekao o fireru, tj crnogorcu iz Novog Sada, koji je povezan sa sluzbom i to radi po zadatku.

On je obrisan i banovan.

evo albuma:

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=498633566605&set=a.498629146605.273475.93589526605&ref=nf#!/album.php?aid=249078&id=93589526605

Подели на овим сајтовима

Извини,брате,мени ово није смешно,мени је ово жалосно.Извађено из контекста или не,чињеница је и то не би требало да оспориш,да се на тој групи скупљају и болесни људи,агресивни који позивају на линч,који постављају фотографије новорукоположених свештеника и ђакона,као тобож имају кратке браде и косе,аман човече,то су тек рукоположени људи,а и да им остану косе и браде кратке,па зар о томе треба да причамо?

Реци ми,када је Црква позивала на линч?

Имаш то код римокатолика...инквизиције и агресивност,а ови су пљујући по папистима кренули да буду и гори.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...