Jump to content

Истина је само једна-Монах Артемије

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Да ли сте бановани из фејсбук групе - Истина=+Артемије  

84 члановâ је гласало

1. 1. Да ли сте бановани из фејсбук групе - Истина=+Артемије

• Да
      24
    • Не
      18
    • Још нисам
      6
    • Саблажњава ме шта се тамо ради
      33
    • Потпуно их подржавам
      7

Препоручена порука

Цитат
  Цитат

Не знам за то. И то не оправдава ове.

То је као  да ти побегнеш негде јер си осумњичен за неко недело,

па кажеш, е ајд ви прво  похватајте све остале преступнике, па ћемо да разговарамо.  8086.gif

Нема доказа за његову кривицу...

да су имали доказе Грци би га испоручили!

Како - нема доказа???

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Интересантно...сећам се како нас је све Дејан Виловски крвнички истјазавао на послу,где је он био суштински нам надређен,ако се случајно пазар не поклопи за буквално 3 динара са списком продатих ствари...а ето,сад га терете за незаконито присвајање заиста великих новчаних сума...веома интересантно.То истјазавање људи је било пакао који је знао да траје минимум 45 минута до сат и по.Некада смо мислили да ћемо полудети како од овог тако и од силних других идиотизама које смо морали да трпимо од тог крајње неостељивог човека.Само читам шта појединци пишу,а волео бих да су имали конкретне пословне везе са Дејаном Виловским (кога иначе огромна већина монаха у рашко-призренској епархији није могла да смисли),вл.Артемијем,Предрагам Суботичким,да су се све покварености манифесовале на њима...мало другачије би гледали неке ствари и научили би да не верују тек тако себи и својој зартаној верзији истине.Не знам више колико новца су остали дужни не само мени него и момцима који су радили,јер смо имали са владиком договор око поделе свог новца преко зацртаног финансијског месечног лимита...никада нико није видео те паре,а оне нису ни мало мале по особи на годишњем нивоу.Стално су причали како не прелазимо ту суму,па вишка сходно томе и нема...као да смо кретени који не знају колики су месечни пазари били.Па ми смо их правили и свако од нас је знао да лупетају глупости! Али,ако ти се не свиђа,довиђења братац...ти је била њихова крајња реч .Када су у току бомбардовања Србије законом били забрањени откази запосленима,они су их давали,јер су се уплашили за висину зараде.Жена само што ми се није породила (остало је месец дана до порођаја),владика Артемије је то знао,разговарао сам са њим и молио га да то не чини,али је глатко одбио моју молбу и пребацио "терет" код тадашњег управника (формалног...увек је главну реч водио Дејан Виловски) који ми је и дао отказ! Отказе сигурно није могао тадашњи управник сам да даје,без договора са својим надређенима,као што није ни могао на своју руку да прима запослене а да не консултује исте...а после се још испоставило да је тај формални управник најобичнија лопурда! Још милион ствари има које су мени (поготово мени...а о оним најружнијим стварима које су ми учинили не смем ни да пишем!) и мојим колегама недвосмислено и непорециво показале какви су људи цела та екипа око вл.Артемија.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Цитат

Интересантно...сећам се како нас је све Дејан Виловски крвнички истјазавао на послу,где је он био суштински нам надређен,ако се случајно пазар не поклопи за буквално 3 динара са списком продатих ствари...а ето,сад га терете за незаконито присвајање заиста великих новчаних сума...веома интересантно.То истјазавање људи је било пакао који је знао да траје минимум 45 минута до сат и по.

Hиси знао да су цепидлаке најгора сорта?

Ето, сада знаш за убудуће.

А ни мантију никад није скидао, тако је био ревностан. И показовао се великим православцем старотарцем, бла, бла, трућ, ревнитељем за онај  прави једини исправни календар,

раскол ако се пређе на други итд.--- А оно, мало служио по једном, а мало по другом...

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Цитат

Интересантно...сећам се како нас је све Дејан Виловски крвнички истјазавао на послу,где је он био суштински нам надређен,ако се случајно пазар не поклопи за буквално 3 динара са списком продатих ствари...а ето,сад га терете за незаконито присвајање заиста великих новчаних сума...веома интересантно.То истјазавање људи је било пакао који је знао да траје минимум 45 минута до сат и по.Некада смо мислили да ћемо полудети како од овог тако и од силних других идиотизама које смо морали да трпимо од тог крајње неостељивог човека.Само читам шта појединци пишу,а волео бих да су имали конкретне пословне везе са Дејаном Виловским (кога иначе огромна већина монаха у рашко-призренској епархији није могла да смисли),вл.Артемијем,Предрагам Суботичким,да су се све покварености манифесовале на њима...мало другачије би гледали неке ствари и научили би да не верују тек тако себи и својој зартаној верзији истине.Не знам више колико новца су остали дужни не само мени него и момцима који су радили,јер смо имали са владиком договор око поделе свог новца преко зацртаног финансијског месечног лимита...никада нико није видео те паре,а оне нису ни мало мале по особи на годишњем нивоу.Стално су причали како не прелазимо ту суму,па вишка сходно томе и нема...као да смо кретени који не знају колики су месечни пазари били.Па ми смо их правили и свако од нас је знао да лупетају глупости! Али,ако ти се не свиша,довиђења братац...ти је била њихова крајња реч .Када су у току бомбардовања Србије законом били забрањени откази запосленима,они су их давали,јер су се уплашили за висину зараде.Жена само што ми се није породила (остало је месец дана до порођаја),владика Артемије је то знао,разговарао сам са њим и молио га да то не чини,али је глатко одбио моју молбу и пребацио "терет" код тадашњег управника (формалног...увек је главну реч водио Дејан Виловски) који ми је и дао отказ! Отказе сигурно није могао тадашњи управник сам да даје као што није ни могао на своју руку да прима запослене...а после се испоставило да је тај формални управник најобичнија лопурда! Још милион ствари има које су мени (поготово мени...а о оним најружнијим стварима које су ми учинили не смем ни да пишем!) и мојим колегама недвосмислено и непорециво показале какви су људи цела та екипа око вл.Артемија.

Vec od nekoliko ljudi sam cuo slicne,ali i mnogo gore stvari od tih sto si podelio sa nama.

Hvala na iskrenosti.

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Ако је владика Николај био невин, зашто је 1945. побегао у САД?

Замена теза; притом је св. владика Николај осуђен због измишљене колаборације, а не због утаја и сл. а и није га гонио црквени суд него комунистички, који је претходно мучки убио владику Јоаникија, и бројне монахе и свештенике.

Србија данас није тоталитарна једнопартијска држава и архимандрит Симеон, тј. Дејан Виловски би имао право на одбрану, на изношење доказа, одбрану, а не би био бачен у масовно стратиште Јове Капичића и осталих удбашких злотвора, што би и био случај са вл. Николајем да се којим случајем вратио.

Прво, неко не може бити оптужен за измишљену колаборацију, он може бити оптужен за колаборацију, а друго, и Виловског гони световни суд, испоставља се још гори од комунистичког, који 5 месеци не успева да подигне оптужницу, нити обави финансијско вештачење. И имао би праведно суђење, као што га је имао вл. Артемије, којем чан није судила инстанца надлежна да суди, него му је судила инстанца надлежна да оптужује. Толико о томе.

Верујем Господе, и исповедам да си ти заиста Христос, Син Бога живога, који си дошао у свет да грешнике спасеш, од који сам први ја.

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат

па кажеш, е ајд ви прво  похватајте све остале преступнике, па ћемо да разговарамо.  :)

Nema dokaza?

Bog s tobom, brate Mihajlo....

Nazalost,vl.Artemije je lazno svedocio pred grckim istraznim organima/stigao prepis u nasu Patrijarsiju i do Patrijarha i Sinoda/,a novcem ,"koji nema", je ostalo izdejstvovao onaj patoloski lazov i lopov Dejan Vilovski.

Nego,tebi nista ne znace tuce Saborskih i Sinodskih odluka o pomenutom Simeonu/Dejanu,kao i vl.Artemiju?

Пази, ово су зубате речи. Износиш веома тешке оптужбе, јер је лажно сведочење тешко кривично дело. За сваку ову реч, ако буде правде, дебело ћеш да јамчиш.

Што се тиче 15 фасцикли, оне су биле о Артемију, зар не? Бар нам је тако саопштено? А и ако су биле о Виловском, зашто нису предате суду Србије? А ако су предате суду Србије, зашто суд Србије није те доказе посало Врховном суду Грчке? А ако суд Србије поседује доказе, зашто није за 5 месеци подигао оптужницу?

Верујем Господе, и исповедам да си ти заиста Христос, Син Бога живога, који си дошао у свет да грешнике спасеш, од који сам први ја.

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Интересантно...сећам се како нас је све Дејан Виловски крвнички истјазавао на послу,где је он био суштински нам надређен,ако се случајно пазар не поклопи за буквално 3 динара са списком продатих ствари...а ето,сад га терете за незаконито присвајање заиста великих новчаних сума...веома интересантно.То истјазавање људи је било пакао који је знао да траје минимум 45 минута до сат и по.Некада смо мислили да ћемо полудети како од овог тако и од силних других идиотизама које смо морали да трпимо од тог крајње неостељивог човека.Само читам шта појединци пишу,а волео бих да су имали конкретне пословне везе са Дејаном Виловским (кога иначе огромна већина монаха у рашко-призренској епархији није могла да смисли),вл.Артемијем,Предрагам Суботичким,да су се све покварености манифесовале на њима...мало другачије би гледали неке ствари и научили би да не верују тек тако себи и својој зартаној верзији истине.Не знам више колико новца су остали дужни не само мени него и момцима који су радили,јер смо имали са владиком договор око поделе свог новца преко зацртаног финансијског месечног лимита...никада нико није видео те паре,а оне нису ни мало мале по особи на годишњем нивоу.Стално су причали како не прелазимо ту суму,па вишка сходно томе и нема...као да смо кретени који не знају колики су месечни пазари били.Па ми смо их правили и свако од нас је знао да лупетају глупости! Али,ако ти се не свиша,довиђења братац...ти је била њихова крајња реч .Када су у току бомбардовања Србије законом били забрањени откази запосленима,они су их давали,јер су се уплашили за висину зараде.Жена само што ми се није породила (остало је месец дана до порођаја),владика Артемије је то знао,разговарао сам са њим и молио га да то не чини,али је глатко одбио моју молбу и пребацио "терет" код тадашњег управника (формалног...увек је главну реч водио Дејан Виловски) који ми је и дао отказ! Отказе сигурно није могао тадашњи управник сам да даје као што није ни могао на своју руку да прима запослене...а после се испоставило да је тај формални управник најобичнија лопурда! Још милион ствари има које су мени (поготово мени...а о оним најружнијим стварима које су ми учинили не смем ни да пишем!) и мојим колегама недвосмислено и непорециво показале какви су људи цела та екипа око вл.Артемија.

Vec od nekoliko ljudi sam cuo slicne,ali i mnogo gore stvari od tih sto si podelio sa nama.

Hvala na iskrenosti.

Ово сам рекао само из једног разлога...не зато што имам злу мисао или повређеност у срцу и уму према Дејану Виловском или према вл.Артемију (Бог ми је сведок да није у питању озлојеђеност а колико причао истину,толико ми Бог помогао!...само жеља да се чује оно што се мени десило),већ што ми је жао појединих младих људи који не желе да виде ништа осим "истине" коју су зацртали себи,који дозвољавају себи да причају о неким стварима и људима,немајући апсолутно никаквих реалних додира са истим и тако првенствено себи чине штету,а посредно увлаче у своје илузије и друге...то је једини разлог.

Подели на овим сајтовима

Цитат

Сад испада да смо ми поставили услов вама да се реформишете па да вас примимо у Цркву. Мораш да признаш да је то ипак једна параноична будалаштина која треба да вређа здрав разум сваког православца.

Чекај, ти у ствари тврдиш да сте ви Црква? Јел хоћеш то да кажеш? Тврдиш да сте Црква упркос томе што сте у симбол вере убацили филиокве и тиме себе подрвгли анатеми Васељенског сабора?

Како неко ко је подрвгнут анатеми Васељенског Сабора може да буде Црква?

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат

Hvala na iskrenosti.

Ово сам рекао само из једног разлога...не зато што имам злу мисао или повређеност у срцу и уму према Дејану Виловском или према вл.Артемију (Бог ми је сведок да није у питању озлојеђеност а колико причао истину,толико ми Бог помогао!),већ што ми је жао појединих младих људи који не желе да виде ништа осим "истине" коју су зацртали себи,који дозвољавају себи да причају о неким стварима и људима,немајући апсолутно никаквих реалних додира са истим и тако првенствено себи чине штету,а посредно увлаче у своје илузије и друге...то је једини разлог.

То ти је све рекла казала и твој лични доивљај. Очекивао сам мало више озбиљности од оне да је Виловски био ажуран у скупљању дневног пазара.

Па људи Божији, ви ни сами не знате шта тврдите. Прво је Виловски лопов што је наводно покрао паре, а сада га осуђујете јер је био строг приликом скупљања пазара.

Мислим стварно, ово је таква хипокризија и лицемерје, да ја немам речи. Тј. није лицемерје, ово је више оно циљ не бира средство - није битна истина и доследност, битно је постоћи циљ који смо замислили, а о у овом случају то је доказивање оптужнице против Виловског која пуца по свим шавовима, а самим тим пада и разлог смене вл. Артемија.

Подели на овим сајтовима

Цитат

То ти је све рекла казала и твој лични доивљај. Очекивао сам мало више озбиљности од оне да је Виловски био ажуран у скупљању дневног пазара

Значи ја лажем све што сам рекао,јел тако?

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван
  Цитат
  Цитат

То ти је све рекла казала и твој лични доивљај. Очекивао сам мало више озбиљности од оне да је Виловски био ажуран у скупљању дневног пазара

Значи ја лажем,јел тако?

Шта значи Игоре "рекла-казала" у овоме?

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат

па кажеш, е ајд ви прво  похватајте све остале преступнике, па ћемо да разговарамо.  :)

Nema dokaza?

Nazalost,vl.Artemije je lazno svedocio pred grckim istraznim organima/stigao prepis u nasu Patrijarsiju i do Patrijarha i Sinoda/,a novcem ,"koji nema", je ostalo izdejstvovao onaj patoloski lazov i lopov Dejan Vilovski.

Nego,tebi nista ne znace tuce Saborskih i Sinodskih odluka o pomenutom Simeonu/Dejanu,kao i vl.Artemiju?

Пази, ово су зубате речи. Износиш веома тешке оптужбе, јер је лажно сведочење тешко кривично дело. За сваку ову реч, ако буде правде, дебело ћеш да јамчиш.

Што се тиче 15 фасцикли, оне су биле о Артемију, зар не? Бар нам је тако саопштено? А и ако су биле о Виловском, зашто нису предате суду Србије? А ако су предате суду Србије, зашто суд Србије није те доказе посало Врховном суду Грчке? А ако суд Србије поседује доказе, зашто није за 5 месеци подигао оптужницу?

Igore,nadji neke klince gde pale tvoje "pretnje"....da ne kazem neku jacu rec,koju zasluzujes nesumljivo,al' da se ne spustamo tako nisko u diskusiji.

Elem,posto si tako istinoljubiv,malo se osvrni na barem 30 dokaza koji su navedeni u onome sto sam vec postavio,a sto su i delovi zvanicne optuzanice protiv vl.Artemija,a gde se neprestano navodi Dejan Vilovski kao njegova desna ruka.

Ne moras sve,samo par njih,koje god izaberes,da vidimo tvoju istinoljubivost.

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат

Значи ја лажем,јел тако?

Шта значи Игоре "рекла-казала" у овоме?

Рекла-казала је у томе што је ово лична прича неког мени непознатог човека. Чак му не знам ни име ни презиме. А тај човек, мени непознат, препричавањем неког догађаја кога не може да докаже, настоји да поткрепи тезу да је Виловски крив за крађу 300.000 евра.

Плус што ако је то истина, Виловски је ту био савршено испрван - човек је ажурно скупљао пазар. Па ова прича ако је тачна треба да буде врхунски аргумент на суду у корист Виловског, и овог човека, чим му се утврди име и презиме, треба позвати да сведочи у одбрану Виловског (ако икад буде суђења).

Пази оче, Врховни суд Грчке каже да нема доказа, и ја ћу веровати више том суду него причи непознатог човека. Суд Србије 5 месеци није покрену оптужницу. Пет месеци чекамо на било какав доказ и доказа нема. Постоје фасцикле, али те фасцикле правно гледано не садрже доказе него материјал који тек потенцијално може да постане доказ, када га суд прихвати као таквог. За сада су то фасцикле са гомилом папира.

Друго, шта је са Суботићем? Он је у земљи, у затвору, где су докази против њега? Где је суђење, где је вештачење. И њему ће још мало истећи законски дозвољен притвор од шест месеци, и ако не почне суђење, мораће на слободу. И шта онда? Јел ти прогон на правди Бога, без иједног доказа?

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат

Nema dokaza?

Igore,nadji neke klince gde pale tvoje "pretnje"....da ne kazem neku jacu rec,koju zasluzujes nesumljivo,al' da se ne spustamo tako nisko u diskusiji.

Elem,posto si tako istinoljubiv,malo se osvrni na barem 30 dokaza koji su navedeni u onome sto sam vec postavio,a sto su i delovi zvanicne optuzanice protiv vl.Artemija,a gde se neprestano navodi Dejan Vilovski kao njegova desna ruka.

Ne moras sve,samo par njih,koje god izaberes,da vidimo tvoju istinoljubivost.

Где си поставио?

Подели на овим сајтовима

Надам се,Игоре,да ти се никада неће десити оно што се десило мени и мојој породици.

Иначе,моје име и презиме је лако пронаћи и имам слику као аватар на основу које сви могу да ме виде,препознају и лако именују,а волео бих да видим твоју слику да знам човека који ми је рекао да сам лажов.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...