Jump to content

Истина је само једна-Монах Артемије

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Да ли сте бановани из фејсбук групе - Истина=+Артемије  

84 члановâ је гласало

1. 1. Да ли сте бановани из фејсбук групе - Истина=+Артемије

• Да
      24
    • Не
      18
    • Још нисам
      6
    • Саблажњава ме шта се тамо ради
      33
    • Потпуно их подржавам
      7

Препоручена порука

Цитат

Ne mogu da ne odgovorim Medi, evo pozivam Aleksandra da me potvrdi, da nema coveka koji nije slusao vladiku Atanasija na PBF, a da nije cuo iz njegovih usta kako je pogresno pominjanje Patrijarha,jer svodimo Crkvu Hristovu na pomesnu, i da se treba pominjati ''svo pravoslavno episkopstvo'' i tako biti u jedinstvu sa vaseljenskim Pravoslavljem.

Eto to upravo radi vladika Artemije, primenjuje ono sto je nama vladika Atanasije pomenuo bar 10 puta.

I to je taj most Medo.

Nema uzimanja davala, kod blagodeti, ili si je dao, ili si je jeresju izgubio.

A to nam upravo ovi sto vode dijalog potvrdjuju, jer svoju bracu iz drugogo plucnog krila zovu bracom, i ponifeksom.

Na kraju krajeva, sve episkope koje je rukopolozio Dionisije smo primili i dali im Eparhije bez da smo ih pitali ko vam dade cin i de se dede most prema Hristu.

Ma jasno ko dan.

ти си за +Атанасијеве ''новотарије'' само кад би ти нешто одговарало да направиш неку конструкцију која не пије воду.  :drugarstvo:

ма црно ко ђаволова душа, чуј јасно ко дан ...

''само'' си згодно заборавио да напоменеш да отац Артемије више није владика, па није чак ни јеромонах па да може да служи Литургију, да има такву свештену благодатну Тајну.

према томе, мож да помиње кога оће и кад оће, кад је оно што направи позориште без суштине и супица без благодати.

си контемплирао скоро на тему речи ''јерес'', оно што значи и што представља?

Подели на овим сајтовима

Цитат

On, laze,jer u Slavonskoj eparhiji ima dva jeromonaha, tu je i Miron jeromonah.

Prema tome, sada mi lepo ukinite tu opomenu, jer nema svrhe mene da izjednacavate sa njim.

Jel treba i ja da obojim crveno i da kazem Vuk je lazov sa dna kace?

ај овако, од када је о.Мирон у СЕ?! драго ми је да Владика обнавља братство био сам у  Манастиру Јасеновцу у 11  мјесецу прошле године, тада није било другог монаштва,  осим Јрм. Дамаскина, мада је владика Сава спомињао да има монаха који су тражили канонски премјештај али им њихови архијереји нису дали отпуст!

сада ако је неки монах дошао прије два мјесеца и теби прича неке приче одна стварно треба ставти прст на чело и запитати се ко овде кога лаже?! он је за два мјесеца  све то спознао, схватио и теби пренио па кога лажемо овде а и када сам од Владике добио календар за 2011 нема никаквог о.Мирона међу свештенослужитељима Славонске епархије.

ето нек  доби опомену кад лажем овако ...

Подели на овим сајтовима

Sve je poobrisano, cemu to?

Da se ne vidi ko je lazov a ko ljudina?

Miron je dugo vec u Slavonskoj eparhiji, a ja nisam ni jednom rekao kada sam(koje vreme je to bilo) to cuo od dva jeromonaha i klirika slavonske eparhije i vladikinog prijatelja.

Posebno nisam reko da li je to Miron, da li je to jeromonah koji je u sukobu sa svakim vladikom itd.

Sve gore sto sam napisao je cinjenica, i ne znamo zasto je obrisan dugacki odgovor, gde sam objasnio i Medu upitao kako se retroaktivno vraca blagodet?

Подели на овим сајтовима

господине Људино, нећу више говорити да лажеш да ме Јустинијан не банује тотално, ал  да не говориш истину то свакако а и сам је Јустинијан увидио да час ти је рекао овај час  онај још мало ће испасти да ти се јавио Господ!

на врло малограђански начин конверзираш и овим завршавам с тобом јављаћу се само када у својим наредним постовима будеш говорио неистине.

и иначе каже се "БЛАГОДАТ"

УЗДРАВЉЕ

Подели на овим сајтовима

Ne, odbijam da sam ljudina, ljudina si ti,tako je utvrdila SO.

A nemas ti potrebu sa mnom da komuniciras, jer sledeci put kada nesto tako tvrdis, kao ..nije vazno ko, onda proveri, i dobro citaj sta se napise..

Meni je samo zao sto je skinut odgovor Justinijanu i Medi, i nadam se da ce to Dejan da vrati, jer stoje pitanja, a odgovor je izbrisan ni kriv ni duzan.

Hvala na opservaciji za Blagodet, ali necu te poslusati.

Подели на овим сајтовима

Цитат

Ne, odbijam da sam ljudina, ljudina si ti,tako je utvrdila SO.

A nemas ti potrebu sa mnom da komuniciras, jer sledeci put kada nesto tako tvrdis, kao ..nije vazno ko, onda proveri, i dobro citaj sta se napise..

Hvala na opservaciji za Blagodet, ali necu te poslusati.

недоречен си али добро

:bla:

bendoff

Подели на овим сајтовима

Цитат

I sada pitanje za Medu, ...

види Меда све, само што не види поенту да одговора на твоје хипотезе и ''благочестиве'' конструкције.
Подели на овим сајтовима

Мислим да је ред да се отвори читав подфорум у којој ће ова тема бити икона-параметар-праузор и у којем ћемо наставити многе душекорисне еклисиолошке теме овог типа попут "Карлеуша или Сека Алексић", "Да ли ће се помирити Наташа и Дача?", "Шта мислите о асфалтирању мора" и наравно "Да ли ће Звезда узети бод на тешком гостовању у Ивањици?", као и уосталом сва да простите круцијална питања чији одговори представљају духовни корпус апсолутно нужан и неопходан за живот и спасење васколиког срБског рода.

:cmizdrenje:

Догодине на Косову!

Подели на овим сајтовима

razmišljam nešto---sve je ok dok se mi ovako češkamo po tastaturama...al kad dodje Big Boss... kako li će tada ovi ljudi reagovati...

Постављена слика

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Цитат

Иван објаснио...... погледајте од 58:00.... :bla: :cmizdrenje: :cmizdrenje:

Клип је уклоњен због недоличног саджаја.

За сва питања, обратити се миш Мицку.

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

Ako nista bice lako medicinskim organima i advokatima. Ugledas popunjen formular i na sudu osobu mozes da branis da je nauracunljiva. Uz to ne moras da proveravas, mozes odmah da saljes u Lazu.

Mogu ruku u vatru da stavim po djavoimanom stilu pisanja ovog "formulara"da je isti delo velikog tate i gurua ove sekte Dejana Vilovskog.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...