Anti Palma Crew Написано Септембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2010 Молим уреднике да уклоне песму која је постављена јер нема везе са темом, а због оваквих који је користе у најглупљим могућим ситуацијама и даље имамо лошу слику о четницима. . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 6, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 6, 2010 Ја молим да се сви држе теме ,и да културно и братски размењују мишљења! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Септембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2010 Слажем се, али реци имам ли да ли сам макар мало у праву што се ове ситуације тиче? Да ли је овој песми место у овој теми? . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 6, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 6, 2010 Слажем се, али реци имам ли да ли сам макар мало у праву што се ове ситуације тиче? Да ли је овој песми место у овој теми?Што се тиче песме и блаћења четника...па то за писменог човека и нема неке везепостоје књиге и историски докази па нек свако својим умом и слободном вољом гради мишљење какво год хоће о било коме... Шешељ има неки свој вид четништва ,ако неко сматра да је то ок то је његов проблем... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бранко Написано Септембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2010 Песма је химна Српске радикалне Странке Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бранко Написано Септембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2010 Шешељ јесте српски јунак и ту нема више разговора. Што се тиче Емилијана могао би да стави своју фотографију на профил и покаже своје лице. А што се тиче ко је банда а ко не поставио бих питање Емилијану ако се уопште тако зове да није службеник државне безбедности па располаже информацијама које поставлја на форум.Нек да доказе. Лупетања напамет нек задржи за себе. Ко није с нама тај је против нас. Коме песма смета нека је непева. СССС Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бранко Написано Септембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2010 Прича је лажна. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Септембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2010 Мени та песма не смета... Напротив... Смета ни на овој теми... Шешељ јесте српски јунак и ту нема више разговора. Лупетања напамет нек задржи за себе. Ти му кажи... И шта ти значи ово: "Ко није са нама тај је против нас"... Не могу да верујем да још увек овако нешто постоји.... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Септембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2010 Одох да спавам. Сутра. . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бранко Написано Септембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2010 Или си за Велику Србију или против? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука