Jump to content

Православна веронаука за одрасле на TeamSpeaku? Предлози

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 48
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

29dz8zk 4chsmu1 ekstra

Nego,sta cu kad ne mogu uzivo da pratim predavanja ? bliss jeeee

Ista stvar, rado bih ali nisam u mogucnosti da pratim predavanja...vremenska razlika...da li ce biti dostupno negde da se moze pratiti naknadno, citati ili sl.?

My wish for you

Be with God-and may God be with you!

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Да. Планирамо да направимо два одељења. Једно- почетничко и друго- напредно. Поред овога имаће и редовна предавања за све заинтересоване. Наравно, потрудићемосе да обезбедимо и квалитетну литературу. Надамо се да ће вам се ово свидети. Урадили смо и рекламни банер...већ. greengrin

Подели на овим сајтовима

Дакле, овде смо да ово заједно осмислимо. Ја сам ту само да будем иницијална каписла.

Вероучитељ ће својим ученицима на часу или дан пре поделити материјал из кога ће да се учи. То може да буде текст, аудио или видео. Дакле, потпуна интеракција. Чак, смо размишљали да отворимо специјалан пфд за одрасле ђаке веронауке на коме ће они моћи да размењују искуства.

Ма ово ће бити супер интересантно.

291291291

Надам се да оцене неће бити јавне?

Да ми се не би понеко  245245245 јер ћу се  0203_cool и  0203_cool

Добра идеја!!!!

0409_feel

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Ево, баш сада преговарам са једним чвеком који би ово водио. Овај курс би трајао неких два месеца, предавања би била два пута недељно. Постојала би литература коју би полазници требали да читају. Часови ће бити осмишљени од стране самих вероучитеља. На крају, сви полазници ће добити лепу захвалницу од портала Поуке.орг.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Полако confused Биће све то омогућено, само мало стрпљења. Већ је велики број људи питао када то почиње. Дакле, чим све лепо организујемо (имамо три вероучитеља), спремимо литературу почињемо. Рекох, школа веронауке ће трајати око 2 месеца. надамо се да ћете доста тога научити.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...