раб.аџија Написано Јун 27, 2010 Пријави Подели Написано Јун 27, 2010 crossrc crossrc crossrc crossrc crossrc confused confused confused confused tanning tanning tanning :0104cheesy: confused confused confused Summertime And the livin' is easy, Fish are jumpin' And the cotton is high Miles Davis "Summertime" (1958) Janine Jansen - Vivaldi Summer tanning tanning tanning tanning tanning tanning tanning tanning tanning tanning tanning tanning Sing along with us, dee-dee-dee-dee-deeDa-da-da-da-da, yeah, we're hap-happyDa-da-da-da-dah....Joe Cocker Summer in the City за омлатину :0104cheesy: Joe Cocker Summer in the City Lil Rob - Summer nights Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јун 27, 2010 Пријави Подели Написано Јун 27, 2010 Komerciala ali dobra http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
раб.аџија Написано Јун 28, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 28, 2010 0205_whistling smej.gif 0102_laugh 0409_feel 0702_read crvenilo confused dada takeoffПесна против малери - Бајага BogorodicaaaaaaОва е песна против малери,Таа се пее злоба да растераИ јас ја пејам за тебе најмила,А и ти пеј ја за мене некогашТаа се прави од гранче маслинаТаа се прави од златна вистинаТаа се пее со чист образВи нуди успех наместо поразПрегрни ме и бакни ме со усниИсчисти ми ја душава од неволјиКе ти подарам песна која ја пејам јас,Ке ти подарам песна против малериНека ја пејат сите, мои другариСрцата нек им ги оваа песна исполниПесно, растерај ги овие змејови,Донеси песно среќа во овие наши крајеви Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
раб.аџија Написано Јул 5, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 5, 2010 PILOTI - LETO 0110_hahaha Led zeppelin - White Summer/Black Mountain Side 0102_laugh 0912_sport tanning tanning tanning Summer Wind - Frank Sinatra pecanje tanning izlet Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Razmetljivko Написано Јул 7, 2010 Пријави Подели Написано Јул 7, 2010 Савршена љубав не раздељује једну природу људи по различитим њиховим особинама, но увек гледајући на њу, све људе подједнако љуби: врлинске љуби као пријатеље, а порочне као непријатеље, чинећи им добро, и дуготрпећи, и подносећи њихове поступке, уопште не мислећи о злу, него чак и страда... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука