Огњен Написано Јун 26, 2010 Пријави Подели Написано Јун 26, 2010 Кол. 249 (1:2-6) 2. Светој и вјерној браћи у Христу Исусу која су у Колоси: Благодат вам и мир од Бога Оца нашега и Господа Исуса Христа. 3. Захваљујемо свагда Богу и Оцу Господа нашега Исуса Христа кад се молимо за вас, 4. Пошто смо чули за вјеру вашу у Христа Исуса и за љубав коју имате према свима светима, 5. Због наде која вам је припремљена на небесима, о којој раније чусте у истинитој ријечи јеванђеља. 6. Које је у вама као и у свему свијету, и плодоносно је и расте као и у вама, од онога дана како чусте и познасте благодат Божију у истини. 1.Сол. 270 (4:13-17) 13. Нећемо пак, браћо, да вам буде непознато шта је са онима који су уснули, да не бисте туговали као они који немају наде. 14. Јер ако вјерујемо да Исус умрије и васкрсе, тако ће и Бог оне који су уснули у Исусу довести с Њим. 15. Јер вам ово казујемо ријечју Господњом да ми који будемо живи о доласку Господњем, нећемо претећи оне који су уснули. 16. Јер ће сам Господ са заповјешћу, гласом арханђела и са трубом Божијом, сићи с неба, и прво ће мртви у Христу васкрснути; 17. А потом ми живи који останемо бићемо заједно с њима узнесени на облацима у сретање Господу у ваздуху, и тако ћемо свагда с Господом бити. Лк. 81 (16:10-15) 10. Који је вјеран у најмањем и у многом је вјеран; и ко је неправедан у најмањем и у многом је неправедан. 11. Ако, дакле, у неправедном богатству вјерни не бисте, ко ће вам повјерити истинско? 12. И ако у туђем не бисте вјерни, ко ће вам дати ваше? 13. Ниједан слуга не може два господара служити; јер, или ће једнога мрзити а другога вољети, или ће се једнога држати а другога презирати. Не можете служити Богу и мамону. 14. А ово све слушаху и фарисеји, који бијаху среброљупци, и ругаху му се. 15. И рече им: Ви сте они који се правите праведни пред људима, али Бог зна срца ваша; јер што је у људи високо, гадост је пред Богом. Извор: СЛОВО — Данашња зачала - Daily Bible reading - Ежедневные Евангельские чтения Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Децембар 24, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 24, 2010 Ви сте они који се правите праведни пред људима, али Бог зна срца ваша; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука