Гости Guest Izida Написано Јун 24, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 24, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јун 24, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 24, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Јун 24, 2009 Пријави Подели Написано Јун 24, 2009 Izida, Da li znate pricu kako je Milan Rakic bioprisutan u stroju kada je komadant spomenuo njegovu pesmu kao primer kako covek treba da bude rodoljub a dn nije ni znao da je on prisutan. Kad su mu rekli ostali vojnici on je pozvao Milana da istupi iz stroja i naredio da mu vojska da pocasni pozdrav. Tako nesto ide prica. Ne znam detalje. My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Јун 24, 2009 Пријави Подели Написано Јун 24, 2009 Vidovdan i Himna Kosovskih junaka_frula My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Јун 24, 2009 Пријави Подели Написано Јун 24, 2009 My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Јун 24, 2009 Пријави Подели Написано Јун 24, 2009 My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јун 24, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 24, 2009 PD molila bih vas da mi ne persirate,osecam se kao dinosaurus.Sem toga ni Bogu ne persirate. Zaista nisam znala za taj dogadjaj.Prelepa prica.Rakic je u svakom slucaju covek,koji zasluzuje svako postovanje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јун 24, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 24, 2009 Za Svetlanu... Ivana Žigon TAMO DALEKO Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Јун 24, 2009 Пријави Подели Написано Јун 24, 2009 Vazi ne persiram vise a nemojte ni vi. I ja cuh za tu pricu na knjizevnoj veceri pre neki dan. My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јун 25, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 25, 2009 PD,hvala ti za dozvolu.I puno ti hvala sto si taj detalj sa iz Rakiceve biografije podelila sa nama.Videla sam u drugoj temi da si zensko.Bila bi mi cast da malo svratis u Zenski kutak. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Јун 25, 2009 Пријави Подели Написано Јун 25, 2009 Jesam povrsno sestro, probam da sve procitam pa ne stignem da svugde odgovorim. Potrudit cu se obecavam. My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јун 25, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 25, 2009 PD,draga,nemoj se silovati.Bogu hvala pa ima preko 5000 postova.Sve te razumem.Ja sam ovde od osnivanja foruma,vise od mesec dana,a tek juce ujutru provalih temu Uz kaficu.Nisam do juce isla u tu Razbibrigu.A sve me mami.Sve bih citala.Ali,nemam kad.A ja bih bas volela da kad stignes napises koju u Zene u knjizevnosti,posto si ti tu vise nego pozvana. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јун 25, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 25, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јун 25, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 25, 2009 Kosovo, die "Träne" Serbiens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука