Гости Guest - . . .- Написано Август 15, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 15, 2011 Невароватно.. линк је већ нестао , ипак није било у интересу да остаје линк где се омаловажава њихова доброжелатељница и пљувач Патријарха, Епископа и свепштеника СПЦ. Ипак она има папир за то, па њиме маше по свом сајту. Но, остао је crop код нас, на њихову велику жалост. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 15, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 15, 2011 SPC PRETI DOKTORIMA SVEŠTENIK SPC IVAN CVETKOVIĆ PRETI DOKTORIMA U OVU, NI U DOBA KOMUNIZMA ZAPAMĆENU HAJKU, UKLJUČILI SU SE I LJUDI IZ DVERI, DOTIČNA ADMINISTRATORKA, MAŠA VUJANOVIĆ http://www.dr-tatjanadjordjevic.com/index bas me je zaintresovala ova tatjana da vidim ko je kad ono na njenom sajtu ovo ...... Врати се назад на тему, па ћеш видети о томе доста и о чему се ради. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Август 15, 2011 Пријави Подели Написано Август 15, 2011 ma videla sam ja ovde ,ali sam htela da vidim i doktorku kad .... vidim imena nasih forumasa na njenom sajtu ..... није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 15, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 15, 2011 ma videla sam ja ovde ,ali sam htela da vidim i doktorku kad .... vidim imena nasih forumasa na njenom sajtu ..... Шта да јој радимо... да се није крила иза Цркве обмањујући људе, а уједно омаловажавајући Цркву (што сам јасно и недвосмислено документовао), никада је не бих узао у уста. Оваквим преварантима треба стати на пут и без "циле-миле" рећи како ствари стоје. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Август 15, 2011 Пријави Подели Написано Август 15, 2011 ma videla sam ja ovde ,ali sam htela da vidim i doktorku kad .... vidim imena nasih forumasa na njenom sajtu ..... Шта да јој радимо... да се није крила иза Цркве обмањујући људе, а уједно омаловажавајући Цркву (што сам јасно и недвосмислено документовао), никада је не бих узао у уста. Оваквим преварантима треба стати на пут и без "циле-миле" рећи како ствари стоје. slazem se sa Vama Oce ,samo sam ja zelela da vidim ko je ona i sta je ( i naravno kao i svaka zena ) kako izgleda i videh naslov koji ne izgleda kako treba sa Vasim stavom se slazem u potpunosti a tek je poceo post ,koliko ce iskusenja jos biti ...... prst ka dole није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Август 15, 2011 Пријави Подели Написано Август 15, 2011 volela bi da znam kako celu stranu sajta da iskopiram ,ali ne znam ((((((((( није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
padreex Написано Август 15, 2011 Пријави Подели Написано Август 15, 2011 Оче Иване,има једна позитивна страна поменуте докторице. Заправо,ја сам од ње и чуо за ваш портал. 0110_hahaha Једном од многобројних прилика је нападала Цркву и Патријарха,где смо због тога ушли у не баш пријатан разговор,који је она завршила са речима да су ме то сигурно послали ''Они са ЖРУ'' (до тада нисам ни знао шта је ЖРУ),и онда сам вас нашао и регистровао се. 0110_hahaha Тако да,ето,има ту и нечега доброг. http://emanuil.serbianforum.info/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeljka Написано Август 16, 2011 Пријави Подели Написано Август 16, 2011 hmmmmmmmmmmm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 16, 2011 Пријави Подели Написано Август 16, 2011 dobrodosla 0102_laugh Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 16, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 16, 2011 volela bi da znam kako celu stranu sajta da iskopiram ,ali ne znam facenew22222222((((((((( Којег сајта, нашег или њеног? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 16, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 16, 2011 Оче Иване,има једна позитивна страна поменуте докторице. Заправо,ја сам од ње и чуо за ваш портал. prst ka dole Једном од многобројних прилика је нападала Цркву и Патријарха,где смо због тога ушли у не баш пријатан разговор,који је она завршила са речима да су ме то сигурно послали ''Они са ЖРУ'' (до тада нисам ни знао шта је ЖРУ),и онда сам вас нашао и регистровао се. facenew22222222 Тако да,ето,има ту и нечега доброг. Ми смо свим тим расколницима ноћна мора, јер помажемо људима да праве разлику између Цркве и мајкемидабогдаумро-живмити цркве. Зато они зе све који се не слажу са расколништвом и секташењем Цркви (о ироније, а др Татјана има "папир" да се она "овлашћује" у борби против секти), мисле да их шаље ЖРУ 0212_rolleyes . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sirena Написано Август 16, 2011 Пријави Подели Написано Август 16, 2011 Prije par mjeseci sam naisla na neku njenu objavu po fb gdje pod punim imenom i prezimenom naziva govedom svestenomucenika Danila Sisojeva. Njena objava je izazvala salve pljuvacine po njemu, iako se mogu kladiti da niko od tih nesretnih ljudi nema pojma ni ko je ni sta je on bio. Prije toga me nije zanimala mnogo pa nisam ni obracala paznju, osim sto sam se cudom cudila nad nekim clancima iz casopisa Svetigora i pitala se jesam li ja luda ili onaj ko je objavio te nebuloze u jednom tako ozbiljnom casopisu. Sad samo mogu reci da mi je uzasno zao te zene, a jos vise ovih zavedenih koji potpuno nekriticki (sto bi se reklo bez mozga) usvajaju njene iscasene stavove i pridruzuju se horu hulitelja. Nazalost, ona je samo jedna od mnogih koji iniciraju te stvari Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 16, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 16, 2011 Prije par mjeseci sam naisla na neku njenu objavu po fb gdje pod punim imenom i prezimenom naziva govedom svestenomucenika Danila Sisojeva. Njena objava je izazvala salve pljuvacine po njemu, iako se mogu kladiti da niko od tih nesretnih ljudi nema pojma ni ko je ni sta je on bio. Prije toga me nije zanimala mnogo pa nisam ni obracala paznju, osim sto sam se cudom cudila nad nekim clancima iz casopisa Svetigora i pitala se jesam li ja luda ili onaj ko je objavio te nebuloze u jednom tako ozbiljnom casopisu. Sad samo mogu reci da mi je uzasno zao te zene, a jos vise ovih zavedenih koji potpuno nekriticki (sto bi se reklo bez mozga) usvajaju njene iscasene stavove i pridruzuju se horu hulitelja. Nazalost, ona je samo jedna od mnogih koji iniciraju te stvari О томе све време причам. Хвала Богу да су људи мало увидели о коме се ради. Наравно да је и мени ње жао, али колико сам начуо иза свих тих небулоза најпре стоји њен муж. Не знам колико је истина то.Рекох, занимљива ситуација је да су синоћ артемићани са своје странице обрисали ово: и ако су сами поставили текст. Наравно, остао је текст са нашег сајта https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,10014.msg305692.html#msg305692 наравно уз тантре и мантре "новотарац, паписта, екумениста" са понекад убеченим "Металика је мој најбољи друг" 4chsmu1 Тако то бива, када немају шта паметно да кажу, онда крене пљувачина. Но, сва срећа па сам "прегорео" у томе, па ме ич не дотиче. Боље да се држимо ових чињеница које људе одводе у духовну пропаст. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Август 16, 2011 Пријави Подели Написано Август 16, 2011 Колико сам приметила,нема много лајка и коментара на њеном профилу.Претпостављам да би поставила коментаре који њој одговарају а таквих је максимум 5,6.Значи,није више толико посећена и интересантна. Решење увек постоји.Нека се окрене свом позиву лекарском,нека се мане црквене политике,јавно да се извини како доликује хришћанину и да замоли за опроштај и свануће нови дан за њу и њену породицу.Нема тога што Бог не може да исправи,само кад човек увиди и покаје се. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Август 16, 2011 Пријави Подели Написано Август 16, 2011 Да ли на facebook-u има духовних обмањивача??? ne samo duhovni vec ima razliciti obamnjivaca,,,,,,,,,,,,,,ima svakih recimo pocecu sa srbima koji imaju stranice i sta znam kako nazvati kao muslimani i drugi,,,,,,,,,,tako ima hrvata koji se izdaju isto za druge sto nisu,,,,,,,,,,,,,tako ima i svih ostalih sto jednostavno se predstavljaju i koriste tako priliku da nest sire ,,,,,,,,,,,,neznam dal sam upala u neki film,,,,,,,,,,,,,,,,,facebook -u je svijet poseban za sebe Биљана, два је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука