Милан Меденица :) Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 извини, али нисам сигуран да је тако како тврдиш. приде мислим да никад није слободна од послушања, а немамо ни увид у Божју Промисао шта, како, због чега, ... мислим да та животиња није била нити јесте роб никога и ничега, у томе и јесте поента. зар животиње не беже и не противе се таквим азилима, барем док су још непоробљеног духа? ако је поробљеног духа ушла у азил, онда је роб била и монаху, колико и монах владики, владика Богу, и тако те хипотетичке комбинације. остављам Богу да процени јел животињин живот важнији или послушање према владики, шта је веће или боље. у том ширем смислу, животиња је онда увек роб човечији а њена жртва за прехрану, службу или христолик однос је онда врхунско послушање према Богу јер испуњава закон да је привољена човеку, на добро или зло. па има ко ће да одговори за ово, а ја нисам мерило нити имам способност да сагледам и кажем јел ту човек роб послушања владикиног захтева или животиња човековог или животиња Божјег ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Savic Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 Ko ovde uopšte piše o ropstvu? Pripitomiti uopšte ne mora da znači da je neko na silu naterao bilo koju životinju da mu se povinuje. I naravno da je ovaj vuk pitom kad se zna da je po prirodi divlja životinja (zver) i da nisu poznati primeri da se to često dešava. "Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili" Бог нас је створио људима и тражи од нас да то и будемо. Нема таквих времена у којима то не би могли бити и не би били дужни да то будемо !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Март 5, 2011 Пријави Подели Написано Март 5, 2011 Ko ovde uopšte piše o ropstvu? Pripitomiti uopšte ne mora da znači da je neko na silu naterao bilo koju životinju da mu se povinuje. I naravno da je ovaj vuk pitom kad se zna da je po prirodi divlja životinja (zver) i da nisu poznati primeri da se to često dešava. чекај, одакле ти претпоставка да је тај монах уопште припитомио звер?испаде да се било који облик припитомљавања подразумева, из твоје перспективе. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Март 21, 2011 Пријави Подели Написано Март 21, 2011 Меда чувени познавалац животиња ... Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Март 24, 2011 Пријави Подели Написано Март 24, 2011 Меда чувени познавалац животиња ... 0205_whistlingс обзиром да покушаваш да понижаваш и спамујеш, имаш ли шта да додаш на тему? :cheesy: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 Извини, све заборавим да ти све знаш bendoff.gif' class='bbc_emoticon' alt='1000000001010' /> Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 Inače, ono što rekoh ranije je informacija iz druge ruke, zapravo od jako dobrog prijatelja o. AMvrosija... tako da ... 1000000001010 Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 Inače, ono što rekoh ranije je informacija iz druge ruke, zapravo od jako dobrog prijatelja o. AMvrosija... tako da ... facenew22222222 не читаш шта пише, сувише си концентрисана на слова. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 Ево како се пресликава комуникација са других тема...полако наши односи добијају један нови, побољшани, да не кажем избељени "квалитет" ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 Ево како се пресликава комуникација са других тема...полако наши односи добијају један нови, побољшани, да не кажем избељени "квалитет" ... ма чини ти се, ја уствари никако да почнем да комуницирам са Мицком ... мислим да смо изгубили комуникацију кад сам рекао да бих без проблема појео пса facenew22222222 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 Ево како се пресликава комуникација са других тема...полако наши односи добијају један нови, побољшани, да не кажем избељени "квалитет" ... ма чини ти се, ја уствари никако да почнем да комуницирам са Мицком ... мислим да смо изгубили комуникацију кад сам рекао да бих без проблема појео пса bliss jeeee Да, сећам се да је било нешто негативно у ваздуху 4chsmu1 Реко' почео да се шири онај цунами загађености ... facenew22222222 bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука