Гости Guest Светлана Написано Јун 17, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 17, 2009 Jedan manastir, jedan monah i jedan vuk - Kovilje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Светлана Написано Јун 17, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 17, 2009 субота, 22. нов 2008, 11:36 -> 15:38 Монах и вук Две звери, вучица и орао једино су друштво монаху Анвросију, који је оживео напуштену светињу манастир Ковиље на Голији. Не знамо да ли ће снег нарушити или учврстити успостављено поверење дивљих животиња према младом монаху, али да се вучица и орао сада понашају питомо у његовом друштву, уверио се наш колега Миланко Даниловић, који је са екипом РТС-овог дописништва у Краљеву провео дан међу необичним пријатељима. Монах и вук TV RTS Monah i vuk / Monk and Wolf (11/22/2008) Идући узводно реком Моравицом на 15 км од Ивањице почиње да се уздиже планина Голија - један од 211 резервата биосфере у свету. У нетакнутој природи, богатој лековитим биљем и разним врстама дивљачи, на 25 км југозападно од Ивањице налази се манастир Ковиље, који је изграђен у стени поред реке још у 13. веку. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Светлана Написано Јун 17, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 17, 2009 Monah i vuk - prvi deo Monah i vuk - drugi deo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Светлана Написано Јун 17, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 17, 2009 Monah Amvrosije - do Tvorca preko Bozijih stvorenja i prirode Monah i vuk Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јун 18, 2009 Пријави Подели Написано Јун 18, 2009 Download - save as Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јул 9, 2009 Пријави Подели Написано Јул 9, 2009 Da li je neko išao u ovaj manastir? http://www.ivanjica.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=261:podseanje-obnovljen-manastir-kovilje&catid=14:najnovije&Itemid=113 nema nigde neki kontakt telefon... Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
чтец Филип Написано Август 22, 2009 Пријави Подели Написано Август 22, 2009 Cekajte, ovo je verovatno jeromonah, ima crkvi, oltar, ili mu dolazi neko nedeljom da sluzi..dobar lik jako :smiley: Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Август 22, 2009 Пријави Подели Написано Август 22, 2009 Хех ја сам чула да "служи по новом" па неки зато неће да иду тамо Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest MiraSB Написано Септембар 2, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 2, 2009 Covek je super!Bas sam gledala na svim programima po nekoliko puta 0104_cheesy Ne verujem, mozda, ali ako ga nismo upoznali i ne znamo skoro nista o njemu, bolje je da ne sudimo... 1405_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2009 A zbog cega da mu se sudi?????? 1405_love 1405_love 1405_love https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0409_feel.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest MiraSB Написано Септембар 2, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 2, 2009 Ma neki sto pricaju da sluzi po novom... Ljudi svasta pricaju...Kazem to jer sam i ja medju ljudima, svaka cast izuzetcima... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2009 Meni on deluje kao da sluzi po novom Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2009 a mislim i da se osmehnuo jednom Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2009 gledao sam emisiju..........čovek je super.,pita ga voditelj za paralelu izmedju serafima sarovskog i mede,ne našeg mede sa foruma već medveda koga je svetitelj pripitomio i njega i vuka...a on kaže...ma jeste samo što je svetac pripitomio nedveda a ovde ja mislim da je vuk mene pripitomio..... joooj legenda...... :cheesy2: Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2009 Ali kruze price da on sluzi po novom joooj 0409_feel joooj :cheesy2: joooj Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука