Jump to content

оглас- тражи се сценарио

Оцени ову тему

Препоручена порука

Овако.... принуђен сам на овај корак. Наиме, пошто ми је постало немогуће да дођем до неког сценарија последњих пола године и више, морам и на овај начин да га тражим.

Дакле, ко има талента, жеље, воље... може написати неки сценарио за кратки играни филм....  мени је потребан тај сценарио како бих урадио нови кратки играни филм. За сва даља упутства, заинтересовани могу да се јаве на пп (за почетак).

хвала

Подели на овим сајтовима

Ja ti kažem, možeš da snimiš sapunjaru o mom životu, ali to nije kratko, valjalo bi snimiti bar 250 epizoda  gringrin.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Scena prva: soba u neredu. Muškarac sedi i gleda TV. Pije pivo.

Scena dva: žena ulazi u stan, počinje da zveca muškarcu zbog nereda. Muškarac ne okreće glavu. Ispruži ruku sa praznom čašom, što je signal ženi da mu je dopuni.

Scena tri: Žena se osvežava u kupatilu. Kamera zumira njeno bujno poprsje.

Scena četiri: Žena se šeta naga po stanu. Prolazi pored muškarca, koji i dalje se zanima pivom. Ni pogled da baci na nju.

Ostatak priče kada se uplati 10.000 $ koji se mogu uplatiti preko mog deviznog računa čiji se broj dobija na PP.

U principu, radi lakšeg shvatanja radnje, u većem delu filma su neke gole žene i muškarci koji se biju. Ima i jedan leš. Dve tuče, dve scene strasnog vođenja ljubavi i jedna scena teškog pijanstva....

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Овако.... принуђен сам на овај корак. Наиме, пошто ми је постало немогуће да дођем до неког сценарија последњих пола године и више, морам и на овај начин да га тражим.

Дакле, ко има талента, жеље, воље... може написати неки сценарио за кратки играни филм....  мени је потребан тај сценарио како бих урадио нови кратки играни филм. За сва даља упутства, заинтересовани могу да се јаве на пп (за почетак).

хвала

Узми пар блогова који су добри , на пример дударимов блог, и повежи приче из свих тих разних прича у једну , са једним ликом кога сам убациш.

Ни од Уличара Музичара приче нису за бацање...

Тако је некако најбоље радити сценарио на основу онога што се некоме већ догодило , него измишљати, јер у измишљеном је увек много празнина , то се често види на филму, мислим те празнине.

"Маратонци" и "ко то тамо пева" су свакодневни догајаји обичних и мало мање обичних Србаља који су преточени у филм.

Питање је колико су то међусобом били повезани догађаји и анегдоте док их сценариста није повезао у целину.

Али ни оваква компилација није нешто нарочито , ако филм нема идеју.

Зато ти предлажем да узмеш и смислиш главног јунака( главни јунак је обично пројекција нас самих , мада не мора да буде, но у сваком случају треба да буде неко кога добро познајеш , чији лајф стајлиг знаш најбоље) .

Мада не мора да буде ни главни јунак , може више ликова различитих , али да их повезује једна основна заједнича им идеја.

Опет као Хришћанин саветујем ти да ова идеја буде Хришћанство.

Подели на овим сајтовима

хвала на предлозима....разумем ја да су свакодневне животне ситуације идеја...чак и идеја о томе како не може да се нађе идеја за филм- је идеја за себе.....имам и неколико идеја....али, искрено, тражим конкретан текст, да неко напише...барем причу, од почетка до краја....

Ибрахиме.....ја сам био озбиљан, што се тиче огласа....не бих да тема оде у неку зезанцију или слично....

у сваком случају, хвала....

Подели на овим сајтовима

...................ја сам био озбиљан, што се тиче огласа....не бих да тема оде у неку зезанцију или слично....

у сваком случају, хвала....

...... а таман сам хтео да препоручим Милојка Талијана, кад оно озбиљно confused1
Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...