Stajeto Написано Март 9, 2019 Пријави Подели Написано Март 9, 2019 Dobar dan, zamolio bih odgovor. Ovako radi se o tome da sam imao devojku pola godine i ona je meni poklonila krst koji ide oko vrata, sad me zanima da li ja smijem da nosim taj krst? Da li da ga osvestam? Da li je moguce da ona meni radi zlo? Rastali smo se.... da li je okej da nosim krst? poznavali smo se pola godine i to je sve.. cuo sam da ne treba uzimati ikone i krstice od "nepoznatih" ljudi, nije mi zena, ne znam je celi zivot.. takodje sam cuo da brojanice i krstice treba kupovati iskljucivo u crkvama. Hvala Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Март 9, 2019 Пријави Подели Написано Март 9, 2019 Prekrsti se tri puta , cuni ga i odi pitaj u najblizoj crkvi svestenika. ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Stajeto Написано Март 9, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Март 9, 2019 Ja te nista nisam ukapirao... da li mozes biti ozbiljan i odgovoriti civilizovano i kulturno. Hvala Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Март 9, 2019 Пријави Подели Написано Март 9, 2019 крст је сила, тако да носи га слободно. не буди сујеверан. Tavita је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Март 14, 2019 Пријави Подели Написано Март 14, 2019 U vjeri nema sujevjerja. Krst moze samo dobro da ti dodje. ronin and Предраг М је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука