Jump to content

Православни јеромонах поклонио икону певачу Deep Purple-a

Оцени ову тему

Guest Оливера

Препоручена порука

• Гости
Guest Оливера

Постављена слика

Православни јеромонах поклонио икону певачу Deep Purple-a

Старешина два московска храма, јеромонах Сергије (Рибко), поклонио је Иану Гилану (Ian Gillan), певачу рок групе Deep Purple, икону Пресвете Богородице.

Сусрет познатог мисонара и легендарног рокера догодио се на фестивалу „Рок на Волги“, на Дан Русије, 12. јуна.

Отац Сергије се том приликом обратио хиљадама окупљен беседом, којом их је позвао да чувају православну вјеру.

Подели на овим сајтовима

Иначе, пре пар година Јан Гилан је се венчао са православном Грузијком у Тбилсију...  319.gif

Заиста,је ли Јан Гилан прешао у православље?
Подели на овим сајтовима

Svaka cast ocu, tako se zivi za Crkvu...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

И ја се надам да јесте.Са овом пјесмом сам и заволио рок`ен`рол,ту први пут чуо за Гилана,и вјерујем да је ово његово најбоље издање,мислим на период,сјајан вокалиста.

http://www.youtube.com/watch?v=1slq_FwRN8o

Подели на овим сајтовима

Bogu hvala . Eto kako sve zove. Da mi je neko rekao da će zvati i Jana Gilana, nebi verovao. Priča mi zvuči svemirski. Naravno, koliko je taj čovek poznat u krugovima hard roka i hevimetala ne treba komentarisati. poznat je po izrazito visokom prodornom vokalu i pivskom stomačiću.. nadamo se da će biti poznat sada i po nečem novom... javascript:void(0);

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...