Гости Guest Оливера Написано Јун 15, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Православни јеромонах поклонио икону певачу Deep Purple-a Старешина два московска храма, јеромонах Сергије (Рибко), поклонио је Иану Гилану (Ian Gillan), певачу рок групе Deep Purple, икону Пресвете Богородице. Сусрет познатог мисонара и легендарног рокера догодио се на фестивалу „Рок на Волги“, на Дан Русије, 12. јуна. Отац Сергије се том приликом обратио хиљадама окупљен беседом, којом их је позвао да чувају православну вјеру. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Иначе, пре пар година Јан Гилан је се венчао са православном Грузијком у Тбилсију... 319.gifЗаиста,је ли Јан Гилан прешао у православље? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 16, 2010 Пријави Подели Написано Јун 16, 2010 Svaka cast ocu, tako se zivi za Crkvu... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Јун 16, 2010 Пријави Подели Написано Јун 16, 2010 И ја се надам да јесте.Са овом пјесмом сам и заволио рок`ен`рол,ту први пут чуо за Гилана,и вјерујем да је ово његово најбоље издање,мислим на период,сјајан вокалиста. http://www.youtube.com/watch?v=1slq_FwRN8o Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 16, 2010 Пријави Подели Написано Јун 16, 2010 Divno. Slava Bogu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
srdicnenad Написано Јун 16, 2010 Пријави Подели Написано Јун 16, 2010 Bogu hvala . Eto kako sve zove. Da mi je neko rekao da će zvati i Jana Gilana, nebi verovao. Priča mi zvuči svemirski. Naravno, koliko je taj čovek poznat u krugovima hard roka i hevimetala ne treba komentarisati. poznat je po izrazito visokom prodornom vokalu i pivskom stomačiću.. nadamo se da će biti poznat sada i po nečem novom... javascript:void(0); Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 16, 2010 Пријави Подели Написано Јун 16, 2010 0203_cool клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука