Jump to content

Да ли је коцка и кладионица грех?

Препоручена порука

Било гријех или не, не познајем некога коме је донијела добро... Знате како то иде - коцка се јадник, па нешто мало добије, па се понада, па настави да коцка, па потроши десет пута више него што је добио... И тако тоне, и тоне... Није добро...

Него који је највећи међу вама нека буде као најмањи, и који је старешина нека буде као слуга. (Лк. 22, 26)

Подели на овим сајтовима

Ja ovako rekreativno igram kladionicu, ne uplaćujem više od 50 dinara mesečno i igram samo 1 tiket. A ovako izgleda kad idem posle večernje u kladionicu hahahhahahahahahaha http://www.youtube.com/watch?v=LsWvgFMOQKQ

Царство Божије није у речи него у сили

Подели на овим сајтовима

Коцка је ђавоља работа! :)

Да ли знате да је збир свих бројева у рулету 666!!!!!!!???   :)

zanimljivo.... cudnog li cuda  .mislise.

ovo nisam znala

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

zanimljivo.... cudnog li cuda  .mislise.

ovo nisam znala

Нисам ни ја до данас! На ФБ има страница "Да ли сте знали" и ту има много тих таквих занимљивих чињеница! :)

• Волим 1

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Нисам ни ја до данас! На ФБ има страница "Да ли сте знали" и ту има много тих таквих занимљивих чињеница! :)

e vidis bas cu da je posetim, tenks! .smesko.

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

citas mi misli  :smile:

Подели на овим сајтовима

НЕМА ХЛЕБА БЕЗ МОТИКЕ ...   Олимпијакос- Паок 0:0   not_i  :cmizdrenje:

klad.jpg

Alal vera na tiketu, samo da su braca dobili ove male grobare... Steta bas.

• Волим 1

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Moje iskustvo sa kockanjem

1. Jedanput ušao u kladionicu odigrao tiket da 50 dinara, naravno ništa nisam dobio i

2. Na rulet otišao igrao jedno 2 puta po 30 min krenuo sa 200 izašao sa 2000 dinara. Da i primerio sam čim stigneš do malo veće sume novca tipa ovih 2000 odma krene da ti ide sve suprotno od onoga što staviš. vrv ima nešto

I to je to

Подели на овим сајтовима

Jeste greh, po mom mišljenju, vrlo ozbiljan.

Prič'o mi ćale, koji se, srećom, kockao vrlo malo, kolika strast ume da te obuzme i da uopšte ne biraš način da se domogneš novca...

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

НЕМА ХЛЕБА БЕЗ МОТИКЕ ...   Олимпијакос- Паок 0:0   not_i  :cmizdrenje:

klad.jpg

Увек најмања квота... 

.

..

...

Подели на овим сајтовима

Kocka(mada me na nju vise asociraju poker, rulet nego kgladionica) jeste greh, jer stvara ovisnost, pare nisu poenta, ionako ih generalno ljudi bacaju s vremena na vreme. Ako govorimo o ovisnosti, onda i pojedine video igrice mogu da budu greh (kao npr MMORPG, koje ljudi igraju mesecima online i takmice se, pa trose novac na istu), ali eto covek ima potrebu da se zabavi, da nekad potrosi vreme na neki uzaludne stvari.

Po mom misljenju vise bi trebalo postaviti pitanje, kako se osloboditi odredjenih svakodnevnih ovisnosti, kad nismo ni svesni da su one greh ili da nam remete zivot na bilo koji nacin. Meni kao tipicnom zenskom umu nisu zanimljive kladionice, ali neki moji drugari ne vide u tome nista lose, to im je neki povod i za druzenje, da se sretnu, popiju pice, o necemu porazgovaraju. generalno, ako ne treosite sav budzet iz kuce na to, i ako niste time preterano optereceni, mislim da nema razloga proglasiti kladionicu mestom greha i bluda i razvrata :)

Подели на овим сајтовима

Saberi brojeve na ruletu pa nam javi šta si dobio. Sve će ti biti jasno

Ma opušteno kad sam video šta je kocka uradila od nekih tamo odlučio sam za svaki slučaj da više ne ulazim, lik je pozajmio 300 dinara i stigao do 16 000 i nakraju sve potrošio. Pa gde je tu mozak? 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...