Драшко Написано Децембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 Чека ме парадајз чорба и неки рижото "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 ПС: Када би ме син видео да му жваћем омиљену играчку прасенце у топ би ме ставио. Детету жваћеш игрАчке? цццц verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Децембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 Тренутно жваћем прасенце. Мало, одлично, без масти, а тако укусно. ПС: Када би ме син видео да му жваћем омиљену играчку прасенце у топ би ме ставио. ) То као оне електронске (ваљда се тако зову) цигарете, кад покушаваш да баталиш пушење. verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Децембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 Можемо бизнис да направимо за време поста ДоговореТо ! verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 2, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 Мој лепи Гаги ми управо припрема кромпир салау. Једва чекам да стигне. Пошљи мало ако мислиш да добијеш рецептуру за питу са тофу-сиром... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Децембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 Седи за сто - ево стиже А сад давај рецопис Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sidarta Написано Децембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 Jedem sebe.-(postim) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 Jedem sebe.-(postim) E, pa kako postis kad si ti mrsTan... ne ide to tako... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 Ја једем рибу , додуше много више волим кавурму и греану ракију који су баш наши Српски специјалитети , али шта дасе ради , биће за то прилике касније. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Децембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 Тренутно жваћем прасенце. Мало, одлично, без масти, а тако укусно. ПС: Када би ме син видео да му жваћем омиљену играчку прасенце у топ би ме ставио. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2013 crnu čokoladu Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Децембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2013 "Kineski mix" (mešavina povrća) + pirinčani rezanci-super je. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Децембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2013 posnu rusku salatu sa tunjevinom....ipak je danas veliki praznik... Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Децембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2013 kuvano socivo u sosu za przeniju(posno naravno) - ispala je kao corbica http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Децембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2013 U mislima jedem tortu..onu koji sam danas videla dok sam otvarala frižider ...U stvarnosti pijem čaj i racionalizujem ... Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука