Гости Guest свештеник Иван Написано Јун 15, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Ове несрећнице и њихов "послодавац" бивши монах Давидовић нису ни свесни шта раде. Још у сред Цркве певају, а мисле да Богу службу чине. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Јун 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Ове несрећнице и њихов "послодавац" бивши монах нису ни свесне шта раде. Још у сред Цркве певају, а мисле да Богу службу чине. pesmica puna osude jeda mracna i yatamljena daleko od luceyarnih eshatoloskih visina prepodobnog Avve radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Uh, ja ne preslusas celu pesmu nego samo pocetak i ucinila mi se lepa...sad sam je izbrisala sa fb. gringrin My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Već sam na jednoj temi komentarisala ovo.https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,6463.msg178211.html#msg178211 gringrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 теме спојене. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 15, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Још им само фалио један Оркестар па да се ори до миле воље :group111: sHa_sarcasticlol tanning winter 1405_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука