Јосиф II Написано Јун 12, 2010 Пријави Подели Написано Јун 12, 2010 Дакле... bighugbighug ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Јун 12, 2010 Пријави Подели Написано Јун 12, 2010 Дакле... bighugbighug Мислим да јесте : "Будите свети као ваш Отац на небесима"... Дакле створио нас је да би смо били свети, то јест, богови... "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Јун 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 12, 2010 На за шта нас је створио, него зашто. bighugbighug ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 13, 2010 Пријави Подели Написано Јун 13, 2010 аха, из љубави ... https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,6439.msg177772.html#msg177772 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Јун 13, 2010 Пријави Подели Написано Јун 13, 2010 На за шта нас је створио, него зашто. Из љубОви да би били Свети као Он сам. Тако ја то схватам... "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 13, 2010 Пријави Подели Написано Јун 13, 2010 Da bi postali Bogovi (poetski da bi mogao da nas zagrli.). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Јун 13, 2010 Пријави Подели Написано Јун 13, 2010 Da bi postali Bogovi (poetski da bi mogao da nas zagrli.). heaven http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Јун 13, 2010 Пријави Подели Написано Јун 13, 2010 Као што си му дао власт над сваким тијелом, да свему што си му дао, дарује им живот вјечни. А ово је вјечни живот да познају тебе једнога истинитога Бога и кога си послао Исуса Христа. (Јован,17:2,3) Мислим да одговор можемо пронаћи живећи у заједници са Њим. Упознајући га назиремо величанство и бескрајност тајанствене Лепоте Онога који Јесте. Ко си Ти, Господе? Могу ли видети Твоје Лице? Постоји ли нешто лепше него познати Бога као пресвету Тројицу? А том познању нема краја. Као што светлост излазећег сунца најављује нови дан, и један мали додир Светога Духа у срцу човека најављује то познање. У томе је радост. Живот. Пуноћа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 13, 2010 Пријави Подели Написано Јун 13, 2010 па додај и прихватити свој крст, па то је испуњење најлуђих снова dancedance клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука