Гости Guest ага пије млеко Написано Јун 15, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Ima hram u mestu Busije kod Batajnice koja je u izgradnji i koja je posvecena Svetoj Braci. дивна вест! Хвала ти брате Бојане на овој информацији. 319.gif Добро нам дошао на форум ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Mene su učili da su oni sloveni? Објективни историчари кажу да су они били Словени, наравно византијске културе и учености, византијског духа, околина Солуна у то време је претежно била Словенска, и бивало је више различитих словенских племена ту. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јун 16, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 16, 2010 Неописиво ми је драго што се рођендан ЖРУ-а управо пада на дан св. браће Кирила и Методија. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јануар 4, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2014 Fascinatno mi je i dalje i uvek ce biti,da odrastati u takvom okruzenju,sa takvim ''pedigreom'',takvim obrazovanjem i opet prihvatiti takav poziv i krst...Ćirilo koji umire u ranim 40-tim iznuren radom i bolescu i opet moli brata da se vrati i delu i ljudima koje su ostavili otivsi u Rim...Nek im bude vecna pomen i slava! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 4, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2014 Moje zensko dete je rodjeno na Sv. Kirila i Metodija. Cesto im se pomolim, a iznad uzglavlja ima njihovu ikonu. Inace dva dana pre termina, pa ponekad gledajuci je pomislim kao da je "birala" sebi zastitnike (rec je o jednoj maloj mudrici). Данче* and ivona је реаговао/ла на ово 2 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука