Jump to content

Postavi pitanje muslimanu

Оцени ову тему

Препоручена порука

Морам муслимане овде присутне поносно да обавестим да је још једна (четврта) породица у мом месту прешла на хришћанство са мухамеданства. И то петочлана, најбројнија до сада. Бог је велики!

Glavno da nisu prešli ovim jereticima,meni nije jasno što muslimani u Tuzli masovno njima prelaze? Šta vide u njima toliko autohtonog, oni su nekakva švedska crkva protestantska, evangelici, luterani valjda, samo se razmuhuju bosanskim imenom. 

http://www.crkvabosanska.org/

Подели на овим сајтовима

Bosanca sam banovao,u svakom slučaju još uvek može privatnim porukama ili na fejsu da obavesti oca Ivana ili nekog od admina o čemu se radi.

Ovako je ispalo samo da ubacuje smutnju.

Ako bude rešio enigmu skinućemo mu ban.

Подели на овим сајтовима

Još se i hvale tim što su jeretici:

Io sono un heretico grande et felice, ahahahaha!

Nekakav Esad Bajtal tamo.

Ase ležit heretico težki tamo, ahahahaha!

HERETIČKA ETIKA KAMENIH ZAPISA
Sri - 09 Jan Autor Antti

Esad Bajtal

http://www.crkvabosanska.org/

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ovako je smao bacio buvu pa ćuti,što može da se tumači da to i namerno radi da bi uneo nepoverenje na sajtu...

Inače,Hrišćanke ako su zaista Hrišćanke,svoju čast same čuvaju i neće čast ni ukalajti,nema potrbe da ih bilo ko brani...brane one same sebe

Наравно, нећемо то дозволити. Сасвим је у реду што је банован. Не може то тако да се ради. Уосталом лепо си објаснио.

Подели на овим сајтовима

Bosanac nije vehabija,niti je slika na profilu od MIrijam neprikladan...zato ti je poruka obrisana.

Измењено од Дејан Бићанић
Подели на овим сајтовима

O čemu ti to pišeš? Koja ženska i koja poza?

ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS

w, eh
rah betkoun el waheed

Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....

Подели на овим сајтовима

O čemu ti to pišeš? Koja ženska i koja poza?

O čemu pričam, o tom o čemu se sad priča, o tom kako je očigledno bio isprovociran tom slikom na tvom avataru, sasvim svejedno čijom, da li tvojom ili nečijom drugom, nije važno uopšte ko je na njoj a ko nije. Napisao je da zna nekog radi koga je bolje da makneš tu sliku i svoje pravo ime s profila jer njemu navodno smeta nešto što je u vezi s tvojom osobom. Onda kako je to s tim ako nije tako? Onda ste čovjeka banovali bez ikakvog razloga ako ničeg od ovog što sam napisao nije bilo?

Подели на овим сајтовима

Морам муслимане овде присутне поносно да обавестим да је још једна (четврта) породица у мом месту прешла на хришћанство са мухамеданства. И то петочлана, најбројнија до сада. Бог је велики!

Issa Ekbar ! ! !

Подели на овим сајтовима

Bosanac nije vehabija,niti je slika na profilu od MIrijam neprikladan...zato ti je poruka obrisana.

Ja nisam ni napisao da je Bosanac vehabija već da vahabistima takve stvari idu na živce, isto tako nisam napisao da je Miriam neprikladno obučena i u neprikladnoj pozi snimljena već da nekom to kako je obučena i u kakvoj pozi je snimljana može biti velikom provokacijom i vrlo sablazžnjivo. Može s tim imati lični problem. Držimo se toga što je zaista napisano bilo. Moguće je da možda zaista zna nekog takvog kome sve to ide na nerve ali onda kad je već rekao A trebao je reči i B. Ovako samo dokazuje ono što ja i tvrdim, da nema nikakvog takvog i da je to samo tako napisao tj. lupio bolje reći nije mogao više izfržati a nije pronašao neki drugi prikladniji način kako bi nam saopštio koliko ga ta njena slika provocira, žulja i iritira. Sasvim druga je sad stvar da li je on zaista vahabista ili vehaabija ili posve slučajno ima izgrađenu, odnjegovanu alergiju, amtitijela, otpor, animozitet i nesnošljivost prema svim tim istim stvarima prema kojima obično imaju i oni. Sad je to valjda jasnije.

Подели на овим сајтовима

O čemu pričam, o tom o čemu se sad priča, o tom kako je očigledno bio isprovociran tom slikom na tvom avataru, sasvim svejedno čijom, da li tvojom ili nečijom drugom, nije važno uopšte ko je na njoj a ko nije. Napisao je da zna nekog radi koga je bolje da makneš tu sliku i svoje pravo ime s profila jer njemu navodno smeta nešto što je u vezi s tvojom osobom. Onda kako je to s tim ako nije tako? Onda ste čovjeka banovali bez ikakvog razloga ako ničeg od ovog što sam napisao nije bilo?

Ja mislim da ti pojma nemaš o čemu pričaš. Bosanac nije s ničim isprovociran jer bosanac se duže vrijeme druži samnom i zna dobro kako ja izgledam kako se oblačim i kako se slikam. To sto je on napisao ima veze s nečim drugim, a ne samnom. 

Ja nisam ni napisao da je Bosanac vehabija već da vahabistima takve stvari idu na živce, isto tako nisam napisao da je Miriam neprikladno obučena i u neprikladnoj pozi snimljena već da nekom to kako je obučena i u kakvoj pozi je snimljana može biti velikom provokacijom i vrlo sablazžnjivo. Može s tim imati lični problem. Držimo se toga što je zaista napisano bilo. Moguće je da možda zaista zna nekog takvog kome sve to ide na nerve ali onda kad je već rekao A trebao je reči i B. Ovako samo dokazuje ono što ja i tvrdim, da nema nikakvog takvog i da je to samo tako napisao tj. lupio bolje reći nije mogao više izfržati a nije pronašao neki drugi prikladniji način kako bi nam saopštio koliko ga ta njena slika provocira, žulja i iritira. Sasvim druga je sad stvar da li je on zaista vahabista ili vehaabija ili posve slučajno ima izgrađenu, odnjegovanu alergiju, amtitijela, otpor, animozitet i nesnošljivost prema svim tim istim stvarima prema kojima obično imaju i oni. Sad je to valjda jasnije.

To što nekome nešto ide na živce njegov problem. Onome kome je moja slika provokativna treba na psihijatrijsku opservaciju. Ne mora me gledati, a ja neću mjenjati nista niti ću odstupiti od svog stava. A pogotovo od onih koji vrijeđaju kršćanstvu nameću islamsku propagandu i vrijeđaju Hafeza i Bashara.Eto to je moja zadnja!

w, eh
rah betkoun el waheed

Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....

Подели на овим сајтовима

Ja mislim da ti pojma nemaš o čemu pričaš. Bosanac nije s ničim isprovociran jer bosanac se duže vrijeme druži samnom i zna dobro kako ja izgledam kako se oblačim i kako se slikam. To sto je on napisao ima veze s nečim drugim, a ne samnom. 

To što nekome nešto ide na živce njegov problem. Onome kome je moja slika provokativna treba na psihijatrijsku opservaciju. Ne mora me gledati, a ja neću mjenjati nista niti ću odstupiti od svog stava. A pogotovo od onih koji vrijeđaju kršćanstvu nameću islamsku propagandu i vrijeđaju Hafeza i Bashara.Eto to je moja zadnja!

Najgore je biti teklićem između muška i ženska, ko između muškog i ženskog posreduje i leta među njim i njom na kraju i bez nogu ostane, hahahaha!.Onda je to Dejan možda pogrešno prezentirao čitav taj spor, što je moguće i da je to tako učinio nenamjerno ali ja sam vjerovao njemu šta je on napisao. Osim toga tamo je još uvijek i ono što ste pisali vi dva pa si i to svako može pregledat još jednom ponovo, no to na kraju i nije toliko bitno. Ja sam baš tim što sam napisao htio reći da Bosanac nije nekakav zao ili pokvaren već da je reagovao impulsivno a svakom se to može desiti, no kad je ban već dobio, ja u to ne ulazim, bio je pozvan da obrazloži zašto je napisao i rekao to što je rekao, šansa na objašnjenje ili eventialnu ispriku s njegove strane mu se dala pa kad je nije iskoristio onda je taj ban valjda s razlogom. A krivi su nu za to njegov jezik i impulsivnost, niko drugi, čovjek nekad napiše štošta pa povuče ili opozve, niko nije stroj ili mašina i na dugme, jasna stvar. Ja sam u Pragu radio zajedno s jednim doktorom iz Sirije, pravoslavcem, bili smo u više nego dobrim, može se reći prijateljskim odnosima, ne samo kao kolege, potom su za njim došli njegova žena i dvije kćerke. On je inače studirao u Pragu pa se vratio u Damask pa opet potom početkom devedesetih u Prag i to nije nikako bilo lako za njega i za sve njih iako je on znao već odlično češki jer je tu i studirao. Ali je imao problema s diplomom iako je diplomirao u Pragu jer nije imao potrebne atestacije i staž, mislim da su tražili čak i nekakav atestačni ispit ponovo, rigorosum ili šta, valjda je to do sada nekako riješio, nadam se. No tada mu je već bilo preko 50 što znači da bi mu sad moglo biti oko 70 pa je valjda već i u penziji.

Подели на овим сајтовима

Ma nije Dejan ništa krivo prezentirao, već je tražio od bosanca da napiše tko je ta osoba.

A bosanac je odbio jer čuva tajnu, osobe koja mu  me povjerila. Dakle to nema veze s mojom pozom i oblačenjem.

Pa nitko nije ni napisao da je Bosanac pokvaren, dapače vrlo je iskren,  ne izmišlja.

w, eh
rah betkoun el waheed

Подели на овим сајтовима

ovo su vec spanske turske serije :lol:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Ma nije Dejan ništa krivo prezentirao, već je tražio od bosanca da napiše tko je ta osoba.

A bosanac je odbio jer čuva tajnu, osobe koja mu  me povjerila. Dakle to nema veze s mojom pozom i oblačenjem.

Pa nitko nije ni napisao da je Bosanac pokvaren, dapače vrlo je iskren,  ne izmišlja.

Daj molim te kome bi ti i tvoja slika mogla biti provokativna? Mislim da je ta stvar na ličnoj razini i tiče se osobnih projekcija a s forumum to nema nikakve veze.

Подели на овим сајтовима

ovo su vec spanske turske serije :lol:

Šta se ti mješaš, ribcu jedan zlatni, ahahahaha!

Drž se svog akvarka a ne mješaj se u naš turskošpanski akvarij.

http://www.zlatnaribica.net/Dev/joomla5/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=51

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...