Jump to content

Postavi pitanje muslimanu

Оцени ову тему

Препоручена порука

Mirjam ti si jedna od rijetkih koja stoji sa slikom i imenom, to cijenim. Poput tvog primjera su neki svečenici ovdje na forumu koje ja zaista cijenim i volim kao iskrene prijatelje. Međutim sestro da znaš kakvih ovdje mrakova na forumu ima ne samo da bi sliku sklonila nego bi i ime trajno skrila. 301  301  301

Pa daj koji si to? Da pripremim minobacač .mislise.

Mirjam ja putujem puno kroz krščanske zemlje.Jednom mi se desilo da umalo glavom platim. A ovdje ima onih koji me baš "vole".Tako da bez slike je bolje.A mi kako ti nas nazva šerijaterima, kada sliku stavimo odmah krščanka se jedna uda...

Vidjela sam sliku..Idem se rastati, da mogu živjeti s tobom u poligamiji t5511  greengrin  greengrin  greengrin 

ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS

w, eh
rah betkoun el waheed

Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....

Подели на овим сајтовима

Mirjam ti si jedna od rijetkih koja stoji sa slikom i imenom, to cijenim. Poput tvog primjera su neki svečenici ovdje na forumu koje ja zaista cijenim i volim kao iskrene prijatelje. Međutim sestro da znaš kakvih ovdje mrakova na forumu ima ne samo da bi sliku sklonila nego bi i ime trajno skrila. 301  301  301

Obzirom da na ovaj način stvaraš nepoverenje članova prema sajtu,u obavezi si da kažeš o čemu se radi.

Možeš javno a možeš i preko privatnih poruka.

Ukoliko budeš ćutao to će značiti da pričaš samo iz razloga d abi podrivao sajt i bićeš trajno udaljen sa sajta.

Подели на овим сајтовима

Морам муслимане овде присутне поносно да обавестим да је још једна (четврта) породица у мом месту прешла на хришћанство са мухамеданства. И то петочлана, најбројнија до сада. Бог је велики!

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

Obzirom da na ovaj način stvaraš nepoverenje članova prema sajtu,u obavezi si da kažeš o čemu se radi.

Možeš javno a možeš i preko privatnih poruka.

Ukoliko budeš ćutao to će značiti da pričaš samo iz razloga d abi podrivao sajt i bićeš trajno udaljen sa sajta.

Slobodno me udalji trajno sa sajta.Međutim musliman kada obeća on ispuni a kada mu se neko povjeri on čuva emanet-povjerenje.

Nego Dejane kada se svečeniku neko ispovjedi on mora čuvati  ono što mu je rečeno jeli tako? A ja kao pripadnik vjere koja me uči da ispunim obečano ni po cjenu života a kamoli po cjenu udaljavanja sa sajta neću da prekršim obečanje.

Drugo kada bih to otkrio neki članovi foruma bi bili dovedeni u situaciju da bi sami od stida otišli sa foruma a to opet ne želim.

Treće:Eto ti prilike Dejane da imaš legitiman razlog da me trajno udaljiš sa sajta imaš sad na to pravo. Ali budi čovjek i napiši da je Eniz Kozlić udaljen trajno sa sajta zato što nije htio prekršiti obečanje koje je dao jednoj osobi na sajtu kao preduslov za razgovor u povjerenju tj  vid ispovjesti-vašim jezikom rečeno. Znači prijatelju ako misliš da me trebaš banovati banuj jer ja ni za jotu od svojih principa neću odstupiti.

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

Pa daj koji si to? Da pripremim minobacač .mislise.

Vidjela sam sliku..Idem se rastati, da mogu živjeti s tobom u poligamiji t5511  greengrin  greengrin  greengrin 

Mi koji smo ovdje nismo na ženidbu. Mi smo oženjeni. 

Подели на овим сајтовима

Морам муслимане овде присутне поносно да обавестим да је још једна (четврта) породица у мом месту прешла на хришћанство са мухамеданства. И то петочлана, најбројнија до сада. Бог је велики!

Rečeno je da nema vređanja na sajtu. Riječ Muhamedanac je uvredljiv za muslimane, a ti ga hriščanine koristiš redovno.

Подели на овим сајтовима

Боље се ви муслимани брините што вам верници масовно прелазе на хришаћнство, него око терминологије.

Подели на овим сајтовима

Боље се ви муслимани брините што вам верници масовно прелазе на хришаћнство, него око терминологије.

Dobar savjet!Samo nemoj se ti sikirati i nemoj vrijeđati

Подели на овим сајтовима

Eniz Kozlić će biti udaljen sa sajta jer ne želi da zaštiti ostale članove sajta od nekoga.

Možeš ti da ćutiš koliko hoćeš ali evidentno je da znaš neku patologiju u nečijem ponašanju ili možda ne,to je već na urednicima da odliuče.

Ok,uglavnom nekoga štitiš ,taj neko će i da lje da se ponaša kako ne bi trebao(ako se ponaša) ,nek ti je na savesti

Obzirom da možeš da se poveriš ocu ivanu ili aleksandru milojkovu,tvoje saznanje neće otići u javnost a mi ćemo znati o ćemu se radi i delovati u skladu sa tim.

Подели на овим сајтовима

Dobar savjet!Samo nemoj se ti sikirati i nemoj vrijeđati

С обзиром на то да смо 23 муслимана крстили у претходне две године, а још толико ћемо само у овој и то у једном месту, нема секирације. Само слављење Господа. Бог је велики!

Подели на овим сајтовима

Eniz Kozlić će biti udaljen sa sajta jer ne želi da zaštiti ostale članove sajta od nekoga.

Možeš ti da ćutiš koliko hoćeš ali evidentno je da znaš neku patologiju u nečijem ponašanju ili možda ne,to je već na urednicima da odliuče.

Ok,uglavnom nekoga štitiš ,taj neko će i da lje da se ponaša kako ne bi trebao(ako se ponaša) ,nek ti je na savesti

Obzirom da možeš da se poveriš ocu ivanu ili aleksandru milojkovu,tvoje saznanje neće otići u javnost a mi ćemo znati o ćemu se radi i delovati u skladu sa tim.

Zahvaljujem na druženju. Ja sam banovan jer sam obečao da ću čuvati čast i dostojanstvo hriščanke. Samo da znate da muslimani čuvaju čast i dostojanstvo svih pa i hriščanki. Savjestan biti znači izvršiti obečano a nesavjestan biti znači osramotiti one koji ne misle kao ja tj nisu muslimani.Istina se dokazuje argumentima a ne sramočenjem. Želim vam svako dobro i ovoga i onoga svijeta. Eniz Kozlić

Подели на овим сајтовима

Dejane, zašto se Bosancu napisalo puno ime i prezime, ako čovjek koristi nik? Zar to znači da će se u slučaju bana svima objaviti imena i prezimena a da oni to ne žele? Ne kužim. 

Ako je čovjek obećao da neće reći, nije nikakvo čudo da onda ne govori. Ako se ja povjerim nekome očekujem da to ostane među nama. Da li je trebao svećenicima reci ili ne, ne znam, ali mi je malo čudno da se nekoga banira samo zato što ne želi prekršiti obećanje.

Ja bosancu predlažem da barem kaže o čemu se radi, a ne mora spominjati imena, nikove i spol.

Ako je tome stvarno tako, ja napuštam forum, jer ne želim strahovati od nekakvih manijaka.

ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS

w, eh
rah betkoun el waheed

Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....

Подели на овим сајтовима

Ako je tome stvarno tako, ja napuštam forum, jer ne želim strahovati od nekakvih manijaka.

Upravo o tome se radi,Bosanac je nešto rekao a ne priča priču do krara i unosi smutnju i nepoverenje a opet kod nas osečaj odgovornostimje l ako ima neko ko se ponaša kao ne treba,moramo to da znamo da bi reagovali.
Подели на овим сајтовима

Ovako je smao bacio buvu pa ćuti,što može da se tumači da to i namerno radi da bi uneo nepoverenje na sajtu...

Inače,Hrišćanke ako su zaista Hrišćanke,svoju čast same čuvaju i neće čast ni ukalajti,nema potrbe da ih bilo ko brani...brane one same sebe

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...