mamica Написано Јун 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 9, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јун 9, 2010 Пријави Подели Написано Јун 9, 2010 . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mamica Написано Јун 10, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 10, 2010 ulicni muzicare , Za svaku pohvalu je sto se trudis da nesto uradis ali bi te molila da nista ne dodajes mojim slikama narocito ne sa verskom sadrzinom. One su bas onakve kave ja mislim da treba da budu . Nadam se da se neces ljutiti na mene . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Јун 10, 2010 Пријави Подели Написано Јун 10, 2010 :cheesy2: Predivno je mamice...samo nastavi, ti pravi a mi na sluge uzivamo... My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mamica Написано Јун 10, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 10, 2010 Predivno je mamice...samo nastavi, ti pravi a mi na sluge uzivamo... Drago mi je da vam se moji radovi dopadaju .Uzivajte ,kao sto sam ja uzivala dok sam ih radila . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mamica Написано Јун 10, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 10, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mamica Написано Јун 10, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 10, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јун 10, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 10, 2010 Мамице, све је добро како радите, баш лепа инспирација... Приметио сам да су у вашем раду доминантне барокне иконе... Да ли сте размишљали да мало више користите византијске иконе јер су оне једино православне и канонски и догматски оправдане..? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јун 10, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 10, 2010 Мамице, све је добро како радите, баш лепа инспирација... Приметио сам да су у вашем раду доминантне барокне иконе... Да ли сте размишљали да мало више користите византијске иконе јер су оне једино православне и канонски и догматски оправдане..? и можете убацити и неку мозаичну икону. Оне су такође прелепе.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mamica Написано Јун 10, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 10, 2010 Мамице, све је добро како радите, баш лепа инспирација... Приметио сам да су у вашем раду доминантне барокне иконе... Да ли сте размишљали да мало више користите византијске иконе јер су оне једино православне и канонски и догматски оправдане..? Da razmisljala sam oce . Trudicu se da nabavim neke vizantijske ikone i da radim sa njima. Hvala na upozorenju i sugestiji . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 10, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 10, 2010 ОВО ВЕЋ ПРЕЛАЗИ У УМЕТНОСТ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mamica Написано Јун 10, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 10, 2010 Hvala na pohvalama . Koristila sam ikone koje sam nalazila i na nekim pravoslavnim forumima . Zasada cu njih postavljati jer ih ima dosta uradjenih a kasnije i vizantijske po preporuci oca Agapija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јун 10, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 10, 2010 Мамице, све је добро како радите, баш лепа инспирација... Приметио сам да су у вашем раду доминантне барокне иконе... Да ли сте размишљали да мало више користите византијске иконе јер су оне једино православне и канонски и догматски оправдане..? Da razmisljala sam oce . Trudicu se da nabavim neke vizantijske ikone i da radim sa njima. Hvala na upozorenju i sugestiji . Видите, није то сад неко упозорење....наше цркве су пуне барокних и католичких икона. Мислим ипак да ми као православни треба да се трудимо да што више користимо оно што је наше и благословено а по мени и лепо, лепше - најлепше.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука