mamica Написано Јул 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 mamice nemoj da se ljutiš , ali meni su sve te fotomontaže kao turbo-folk muzika . U pravu si .Nemam zasto da se ljutim. Samo nekome se dopadaju ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mamica Написано Јул 17, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 17, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилица Написано Јул 17, 2010 Пријави Подели Написано Јул 17, 2010 Zahvaljujem se svima na pohvalama . Drago mi je da vam se dopada. Sveti Sava skolska i moja slava. Ова ми се највише свидјела! Има још пар које су баш супер.Свака част! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mamica Написано Јул 19, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 19, 2010 I meni je slika Svetog Save najlepsa.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mamica Написано Јул 19, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 19, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mamica Написано Септембар 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 16, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
olgica Написано Септембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2010 isus-sinai rodjendan Речи су као пчеле, оне су истовремено и мед и жаока. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука