Гости Guest Написано Јун 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 22, 2010 ооооооооооооооо...,како су лепе ове нове иконе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mamica Написано Јун 23, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mamica Написано Јун 23, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mamica Написано Јун 28, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 28, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mamica Написано Јун 28, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 28, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mamica Написано Јул 10, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 10, 2010 Пријави Подели Написано Јул 10, 2010 leleeee 'oću i ja ! kako se to radi ? photoshop ? Postoje posebni programi za izradu ,ali treba dosta znanja i umeca Uzivaj u mojim fotografijama. ovo je definitivno najbolje objašnjenje na forumu... sedi i gledaj Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јул 11, 2010 Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 треба доста знања и умјећа... clap 8086.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Јул 11, 2010 Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 треба доста знања и умјећа... 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 11, 2010 Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 0110_hahaha Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 11, 2010 Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 0110_hahaha 0110_hahaha greengrin 0110_hahaha Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mamica Написано Јул 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 leleeee 'oću i ja ! kako se to radi ? photoshop ? Postoje posebni programi za izradu ,ali treba dosta znanja i umeca Uzivaj u mojim fotografijama. Vidim da ste malo razocarani ,cak i podsmesljivi na moj komentar Nisam imala vramena da obljasnjavam sve postupke rada Neki su veoma jednostavni i svi mogu da ih koriste , a neki komplikovani . Najbolje je da odete do Fb i koristite FuniPhoto ili Photo Effects . Oni su veoma jednostavni i samo pratite uputstva . Ja sam sve sama naucila ali mi treba dosta vremena da to pisem i obljasnjavam ,a ja to nemam ,zato sam vam tako i napisala To nije razlog da tako podsmesljivo komentarisete moj odgovor hvala :cheesy2: ovo je definitivno najbolje objašnjenje na forumu... sedi i gledaj Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mamica Написано Јул 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 Dragi moji : W.A.Mozart, tavita ,Shlom i Mileva , ako sam vam tako smesna da se preorijentisem na postavljanje neceg drugog da bi vas zasmejala . Ovo je prvi put da sam izazvala toliko smeha . Smeh je zdrav ,pa se smejte ... klapklap 0409_feel Potrudite se da otvorite topic za strucna obljasnjenja o ovakvom radu pa neka vam oni koji to znaju i umeju lepo objasne . Ja nisam strucna za tako nesto jer sam samouka i nisam vicna davanju uputstava,. Bojim se da bi mi se i tada smejali hvala :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 11, 2010 Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 Mamice nemoj ništa da se ljutiš, oni se samo malo šale... Bitan je trud i ljubav koji ti ulažeš u sve te tvoje radove i samo nastavi da radiš to što radiš.... Pozdrav :cheesy2: .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука