Гости Guest Оливера Написано Јун 16, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 16, 2010 Ovo je sve pomoću aplikacije Fani foto sa fejsbuka. Imam je i ja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mamica Написано Јун 18, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 18, 2010 Ovo je sve pomoću aplikacije Fani foto sa fejsbuka. Imam je i ja. Svako moze da skine tudj rad , a moze i sam da uradi sa tom aplikacijom .Ja svoje radove ne kopiram od drugih vec ih sama radim. Osim toga skoro na svakoj fotografiji stoji cija je Fynni photo ,imikimi,image Shef i slicno. Preporucujem vam da koristite Fynni photo, jer mozete da uradite lepe kombinacije .Lak je za izradu za razliku od nekih drugih koje mogu da se koriste. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mamica Написано Јун 18, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 18, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mamica Написано Јун 18, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 18, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јун 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 19, 2010 мамице, ова је баш православна (византијска) икона! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mamica Написано Јун 19, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 19, 2010 мамице, ова је баш православна (византијска) икона! 0110_hahaha Bas mi ja drago sto sam je pronasla .Svidja mi se . Ako mozete posalte mi jos neku pravoslavnu ikonu , da bi je ubradila. amen pravopop Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mamica Написано Јун 19, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 19, 2010 ikona je radjena u mozaiku Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mamica Написано Јун 19, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 19, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јун 19, 2010 Пријави Подели Написано Јун 19, 2010 Mamice, ovo je sjajno. Hvala! :0104cheesy: Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јун 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 19, 2010 мамице, ова је баш православна (византијска) икона! greengrin Ako mozete posalte mi jos neku pravoslavnu ikonu , da bi je ubradila. 0110_hahaha :0104cheesy: овде имате неке.. http://www.google.gr/images? q=%CE%B2%CF%85%CE%B6%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CF%82+%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%B5%CF%82&um=1&hl=el&rlz=1C1CHMZ_enGR377&tbs=isch:1&ei=zx0dTNORHoKi_AaolNGpCQ&sa=N&start=0&ndsp=18 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mamica Написано Јун 22, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 22, 2010 hvala Oce za lin.Pronasla sam lepe ikone Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mamica Написано Јун 22, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 22, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Јун 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 22, 2010 Oва последња баш ми се свиђа, дивно мамице! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mamica Написано Јун 22, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 22, 2010 Hvala .drago mi je da vam se dopada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mamica Написано Јун 22, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 22, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука